Het aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen

20180514 Jaardag 2018 intro.jpg14 May 2018

Nog maar 1 maand te gaan tot onze Jaardag 2018! Op 14 juni komen CDO's, CIO's en IT professionals van onze leden bijeen voor deze jaarlijkse feestdag, ditmaal met thema 'Shape the future'.

Wij hebben een inspirerend programma voor onze leden samengesteld, dat hen zal inspireren om de dag na de Jaardag anders te werk te gaan, om de transformatie naar een organisatie 3.0. kracht bij te zetten.

Deelnemers van de Jaardag gaan leren van praktijkervaringen van de noodzakelijke digitale transitie van Wehkamp en komen meer te weten over de acht trends waarmee succesvolle organisaties zich onderscheiden van de rest, welke de Corporate Rebels hebben ontdekt tijdens hun wereldreis. Tot slot gaan alle deelnemers zelf tot actie over tijdens twee workshops, waarin zij een experiment zullen gaan opzetten voor zichzelf!

Tot slot is er nog meer reden voor een feestje op 14 juni, want op deze dag zal de formele overdracht van voorzitter plaatsvinden. Onze huidige voorzitter Marcel Krom (CIO PostNL) zal het stokje overdragen aan Arthur Govaert (CIO Radboudumc). Een periode van vier mooie jaren onder de leiding van Marcel zal worden afgesloten en we kijken vooruit op de komende jaren waarin Arthur aan het roer zal staan. 

Wil jij deelnemen op 14 juni?
Voorwaarde is dat je medewerker bent van één van onze leden. Stuur dan een e-mail naar bureau@cio-platform.nl en wij helpen je verder. 

« Back

Close