Data science Meet & Greet Netwerkevent

Data science Meet & Greet Netwerkevent

20180416 Meet and Greet Netwerkevent data science.jpgmaandag 16 april 2018 15:27

Het CIO Platform Nederland organiseert op woensdag 25 april a.s. in samenwerking met 15 enthousiaste leden en studieverenigingen een Data Science Meet & Greet Netwerkevent.

Een evenement waarbij 15 toonaangevende organisaties in maximaal 10 minuten de data science studenten op een originele en creatieve wijze kennis laten maken met de dagelijkse praktijk van data science binnen een grote corporate. Op deze manier kunnen de studenten zich oriënteren op een mogelijk toekomstige werkgever en de leden van het CIO Platform Nederland hebben de mogelijkheid om in contact te komen met de Young Professional Data Scientists van de toekomst. De studenten krijgen antwoord op de veel gestelde vraag; “wat kan ik straks precies gaan doen bij een organisatie als ik klaar ben met mijn data science studie?” 

Het programma zit er als volgt uit

Om 9.30 uur trappen we af met een welkomstwoord vanuit het CIO Platform Nederland, gevolgd door een introductie van de gastlocatie. Vervolgens verzorgen 15 leden in twee rondes een pitch van 10 minuten. Alle creativiteit zal ingezet worden om een goed beeld te geven van data science in de dagelijkse praktijk. Denk daarbij aan; hoe wordt data science toegepast? Hoe ziet een gemiddelde werkdag van een data scientist eruit? Een indruk van de cultuur & sfeer binnen de organisatie en de werkomgeving en wat is dé reden om bij de betreffende organisatie te komen werken?

De indrukwekkende line-up van dit Meet & Greet Netwerkevent: Heineken, Alliander, Royal IHC, LUMC, De Nederlandsche Bank, Akzo Nobel, Heijmans, Transavia, CZ, Radboudumc, Rijksoverheid, Shell, Sligro, Thales Group en Wehkamp.

Direct na afloop van de pitches kunnen studenten en organisaties nader kennismaken tijdens de Netwerklunch. Het CIO Platform Nederland brengt hiermee twee partijen samen die bijzonder veel van elkaar kunnen leren. Onze leden komen in contact met de Data Scientists van de toekomst en de studenten krijgen vanuit maar liefst 15 toonaangevende organisaties een inkijkje in de dagelijkse praktijk van data science. 

Deelname aan dit evenement is exclusief toebedeeld aan studenten en leden van het CIO Platform Nederland. Voertaal is Engels. Ben je student en heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marloes via info@cio-platform.nl

Labels
CIO Platform Nederland
Digitalization

« Terug

Close