Aankondiging 3e Data Science Meet & Greet

Aankondiging 3e Data Science Meet & Greet

2019-02-13 Data Science Meet and Greet April 10th.jpgwoensdag 13 februari 2019 16:39

Om de dagelijkse praktijk en het onderwijs dichter bij elkaar te brengen organiseert het CIO Platform Nederland op woensdagmiddag 10 april a.s. voor de 3e keer de Data Science Meet & Greet. Hét event waar onze lidorganisaties en data science studenten elkaar ontmoeten.

In 2018 organiseerden we de 1e editie en 2e editie van de Data science Meet & Greet. Dit was zo'n groot succes dat we op 10 april aanstaande nogmaals groots uitpakken. Middels pitches presenteren 10 grote bedrijven en organisaties hun activiteiten op het gebied van data science, om vervolgens kennis te maken met de data scientists van de toekomst tijdens de Meet & Greet.  

Voor wie? 
Bachelor en Master IT studenten die een carrière willen starten in data science zijn van harte welkom. Het is niet persé noodzakelijk dat de studenten een data science opleiding volgen. Uiteraard is een bovenmatige interesse in data science/data analytics een belangrijk criterium. In één middag maken de studenten kennis met de volgende 9 leden van het CIO Platform Nederland: 

Data science in de praktijk
Iedere organisatie vertelt in een korte pitch van 10 minuten wat ze doen met data science. Data scientists uit de diverse organisaties delen praktijkcases, vertellen hoe een werkdag en de werkzaamheden eruit zien, bij welke projecten data science betrokken is en geven een indruk hoe het is om bij hun organisatie te werken. En ook: hoe is data science georganiseerd? Welke rollen zijn mogelijk en aan wat voor soort projecten werk je als data scientist? Dit alles om de studenten een goed beeld te geven van de mogelijkheden tijdens en na hun studie en ze kennis te laten maken met de dagelijkse praktijk van data science. Tijdens de pauze en afsluitende borrel is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden en praktische informatie
Deelname voor de studenten is gratis. Registratie vooraf geeft de studenten toegang tot het event Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De voertaal tijdens het event is Engels. Onze gastlocatie van deze derde editie is a.s.r. te Utrecht. 

Vragen kun je stellen via bureau@cio-platform.nl.

Meer informatie over het programma én aanmelden voor studenten

« Terug

Close