Vacature Eventcoordinator

Wij zoeken een eventcoördinator!

Ben jij een communicatieve, zelfstandig werkende organisator van bijeenkomsten met een hands-on mentaliteit en ruime ervaring in het enthousiasmeren van mensen? Dan hebben wij dé baan voor je! Lees maar…

Wie zijn wij? 
Wij zijn het CIO Platform Nederland, dé onafhankelijke vereniging van eindverantwoordelijken voor digitalisering en/of ICT van private en publieke organisaties in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat de slimme inzet van technologie en data noodzakelijk is voor het realiseren van groei, flexibiliteit en toegevoegde waarde bij onze leden.

Omdat niemand alle ontwikkelingen helemaal kan overzien en we niet alleen afhankelijk willen zijn van de verkooppraatjes van leveranciers en consultants, delen de leden onderling veel kennis en ervaringen uit. Kennis over hoe die technologie in de praktijk werkt en wat er nodig is aan veranderingen in de organisatie, in de competenties van de medewerkers en in processen om die mogelijke waarde echt te realiseren.

Kom jij ons versterken? 
Dat kennisdelen gaat niet vanzelf, daar moet wel wat voor worden georganiseerd. Het bureau van het CIO Platform Nederland organiseert daarom zo’n 60-70 bijeenkomsten per jaar voor haar 119 leden. Dat betekent veel onderwerpen verkennen, met mensen in gesprek gaan, interessante programma’s voorbereiden, enthousiasme wekken via diverse communicatiekanalen en zorgen dat de logistieke voorbereidingen tot in de puntjes verzorgd zijn. Ons team bestaat nu uit vier personen, maar er is werk voor meer! Kom jij ons versterken?

We zijn namelijk op zoek naar een eventcoördinator voor 24-28 uur per week.

Wie zoeken wij? 
Vind jij het leuk om mensen met elkaar in contact te brengen en sessies te organiseren op actuele en inspirerende thema’s binnen het brede terrein van digitale transformatie? Ben jij in staat om in het Nederlands en Engels professionele en inspirerende teksten neer te zetten? Heb jij de drive en proactieve insteek om een interessant programma tot in de puntjes verzorgd tot stand te brengen? De flexibiliteit om te werken wanneer en op de locatie waarop dat nodig is? En heb jij de discipline om zelfstandig aan de slag te gaan, terwijl jouw collega’s niet in de buurt zijn? Neem dan contact met ons op, wellicht ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn (alles in overleg binnen het team):

 • Voorbereiden, logistiek verzorgen en verslagleggen van bijeenkomsten
 • Bijhouden en verzorgen van content op de diverse online-omgevingen van het platform (intern, extern en social media)
 • Communicatie naar leden en externe partijen
 • Projectmanagement ondersteuning
 • Mede vertegenwoordiging van de vereniging bij leden en externe events
 • Vertalen vanuit en naar Engels

 De opleiding en ervaring die we zoeken zijn:

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Administratieve en event-management ervaring
 • Online Marketing skills en ervaring
 • Kennis van web onderhoud (CMS en dergelijke)
 • Globale kennis van ICT-toepassing in grote organisaties
 • Gedegen kennis van Microsoft-producten als Word, Excel en PowerPoint
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 Noodzakelijke competenties:

 • Proactief, initiatiefrijk en hands-on mentaliteit
 • Samenwerken en verbinden
 • Doelen stellen en operationaliseren
 • Zelfstandigheid en accuraat
 • Communicatief sterk op verschillende niveaus
 • Gevoel voor verhoudingen
 • Collegiaal, resultaatgericht en nauwkeurig

Zelfstandig werken: Het CIO Platform Nederland heeft geen kantoor. Je werkt dus veel van huis uit en vaak op afstand van collega’s aan een gezamenlijk resultaat voor en met de leden. Dit moet je wel liggen! Je hebt innerlijke motivatie en drive om volgens afspraak tot goede en afgestemde resultaten te komen, ook als dat vraagt om in het weekend even je mail te lezen. 

Samenwerken en verbinden: Je zoekt de samenwerking en het overleg op. Je stemt je eigen werk af op dat van anderen. Je stelt het gemeenschappelijk doel boven het persoonlijk belang. Je ziet verbanden tussen activiteiten binnen projecten, tussen projecten onderling en tussen activiteiten die binnen het platform worden ondernomen. Je signaleert deze verbanden en acteert hier op. Je deelt kennis en informatie en helpt anderen hun doel te bereiken. Je faciliteert vanuit je eigen rol. 

Proactieve en initiatiefrijke hands-on mentaliteit: Je handelt direct bij het zien van een kans of kritische situatie. Je wacht niet af maar zoekt mogelijkheden op en draagt oplossingen aan. Je draagt uit eigen beweging ideeën en voorstellen aan. Je vraagt niet gelijk aan anderen maar zorgt eerst zelf voor een goede beeldvorming en leert de context. Je concipieert de probleemstelling en doet een voorstel voor een oplossing.  

Communicatief sterk in verschillende omgevingen: Je communiceert gemakkelijk en duidelijk, zowel schriftelijk als mondeling, in Nederlands en Engels. Je hanteert correct taalgebruik. Je verplaatst je in de ontvangende partij. Je verstaat de kunst om onze doelgroep met boeiende teksten aan ons te binden. Je communiceert moeiteloos met zowel materie deskundige experts als bestuurders.  

Fit met bureaumedewerkers: Het kleine team van het Bureau CIO Platform Nederland bouwt op deskundigheid, vertrouwen, open communicatie en hart voor de zaak. Daar moet je bij passen en aan bijdragen.  

Doelen stellen en operationaliseren: Je weet je persoonlijke doelen goed te definiëren en bent in staat om doelen van de vereniging te vertalen naar gerichte acties. 

Nauwkeurig: The devil is in the details. Je draagt bij aan de hoge kwaliteit van onze bijeenkomsten en contacten, door een van nature grote nauwkeurigheid in voorbereiding en uitvoering van alle werkzaamheden. 

Resultaatgericht: Je bent gericht op het behalen van afgesproken resultaten en doelstellingen. Je grijpt in wanneer de afgesproken resultaten niet haalbaar lijken. Je werkt doelgericht en bewandelt geen zijpaden. Je zoekt methoden om efficiënt te werken en houdt planningen, deadlines en gemaakte afspraken in de gaten. Je stuurt bij waar nodig en communiceert het belang naar de betrokkenen over de stand van zaken. Je contacteert mensen in werkgroepen regelmatig over de stand van zaken.    

Geen 9 tot 17 mentaliteit: Je bent bereid de armen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan de uitstekende resultaten van het bureau. De beperkte omvang van het bureau noopt soms, in overleg met collega’s binnen het bureau, tot het oppakken van zaken die niet specifiek zijn beschreven of extra inspanning in drukke perioden. Kortom: je bent er als de vereniging dat vraagt.

Het bruto salaris voor deze functie ligt rond de € 2.700,- per maand bij een 28-urige werkweek, 8% vakantiegeld en 21 vakantiedagen op jaarbasis (ook o.b.v. 28-urige werkweek).

Een extra maandelijkse uitkering van 25% van het (bruto)salaris is bedoeld om een eigen pensioenvoorziening op te bouwen. Hiervoor brengen we je in contact met een pensioendeskundige die samen met jou het kader schept voor een perfecte pensioenregeling.

Solliciteren door jouw CV vergezeld van je motivatie uiterlijk 22 maart a.s. te versturen naar Norbert Derickx, Operationeel Directeur CIO Platform Nederland. Ook voor vragen kun je bij Norbert terecht. 

Close