Events agenda

Events agenda

 1. Bijeenkomst CC Labour Market & Education Almere
  • Labour Market & Education

  CIO's bepalen de richting van dit thema binnen onze vereniging. Alleen voor CIO's.

  06 mrt
 2. Regiobijeenkomst Midden Nederland Utrecht
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CIO's uit de regio Midden Nederland.

  09 mrt
 3. Bijeenkomst CEG HR Management Leiden
  • Labour Market & Education

  Speciale editie: Inspiratiesessie Agile & HR. 

  13 mrt
 4. Bijeenkomst CEG Cloud Utrecht
  • Vendor Relations

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: juridische aspecten van Cloud (wat gebeurt er met mijn data als een leverancier failliet gaat?), het kiezen van een Cloud leverancier, etc.

  14 mrt
 5. Regiobijeenkomst Amsterdam Hoofddorp
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CIO's uit de regio Amsterdam.

  16 mrt
 6. Themasessie 'Information Security': Your GDPR Strategy meets practise (VOL) Leiden
  • Information Security

  Tijdens deze themasessie leren leden van elkaars praktijkervaringen rondom de implementatie van GDPR. Toegankelijk voor alle leden. De bijeenkomst is inmiddels vol, nieuwe aanmeldingen komen op een wachtlijst. 

  19 mrt
 7. Themasessie 'De weg van de Digitale Transitie' Bunnik
  • Digitalization

  CIO’s, hun peers en IT-professionals werkzaam bij onze leden zijn van harte welkom om deze Themasessie bij te wonen en biedt inspiratie ter support van de eigen uitrol van digitale transformatie. Vanuit 3 praktische cases geven we een beeld hoe de digitale transitie bij onze leden ingezet is. Deze interactieve sessie biedt een inkijkje op de weg die is afgelegd naar de succesvolle resultaten die geboekt zijn.

  20 mrt
 8. Kick-off meeting Business Innovation & IT Leidschendam
  • Digitalization

  Een eerste verkennende bijeenkomst over o.a. Hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  22 mrt
 9. Bijeenkomst CEG Information Security Zeist
  • Information Security

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  23 mrt
 10. Bijeenkomst CEG Vendor Relations Utrecht
  • Vendor Relations

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: contracten, licenties, vendor management, etc. 

  10 apr
Close