Events agenda

Events agenda

 1. RvB-CIO Innovatiediner Rotterdam
  • General

  Doel van de bijeenkomst is om met elkaar kennis te delen over hoe je innovatie en digitalisering nu aanpakt en de governance daarvan organiseert op Board-niveau.

  19 nov
 2. Data science Meet & Greet
  • Labour Market & Education

  Hét event waar onze lidorganisaties en leden van data science studieverenigingen elkaar ontmoeten. Middels pitches presenteren 13 lidorganisaties hun actitiveiten op het gebied van data science, om vervolgens kennis te maken met de data scientists van de toekomst tijdens de Meet & Greet.  

  21 nov
 3. Bijeenkomst Architecten Amsterdam
  • General

  Deze bijeenkomst gaat het over de rol die een architect kan spelen in het verbeteren van een business case.

  04 dec
 4. Bijeenkomst CC Vendor Relations Amersfoort
  • Vendor Relations

  Vendor Relations is één van de vier thema’s waar de activiteiten van het CIO Platform Nederland rondom georganiseerd zijn. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.    

  17 jan
 5. "Fit for the Future"- event Schiphol
  • Digitalization

  Een C-level event over herkenbare uitdagingen vanuit de (Bus)DevOps en agile transformaties bij Transavia & ABN AMRO; waar liepen ze tegen aan en hoe zijn ze daar mee omgegaan? 

  17 jan
 6. Bijeenkomst CxO's regio Den Haag
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Den Haag.

  18 jan
 7. Bijeenkomst CxO's regio Amsterdam Schiphol
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Amsterdam.

  21 jan
 8. Bijeenkomst CC Digitalization
  • Digitalization

  Digitalization is één van de vier thema’s waar de activiteiten van het CIO Platform Nederland rondom georganiseerd zijn. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.    

  22 jan
 9. Cyber Awareness oefening - open inschrijving Schiphol
  • Information Security

  Op zoek naar een interessante en effectieve crisis awareness oefening om te spelen binnen je eigen organisatie? Neem een voorproefje en neem deel aan deze open inschrijving oefening. Ervaar zelf door mee te spelen wat deze crisis awareness oefening te bieden heeft die wij vanuit het CIO Platform Nederland aanbieden. Wellicht helpt deze oefening jouw eigen organisatie in het bewuster maken van informatiebeveiliging. 

  28 jan
 10. Bijeenkomst CC Information Security Utrecht
  • Information Security

  Information Security is één van de vier thema’s waar de activiteiten van het CIO Platform Nederland rondom georganiseerd zijn. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.    

  29 jan
Close