Labour market & Education

Labour market & Education

Onze leden bepalen op welke thema's wij acteren. We werken aan het verbeteren van de matching van IT skills tussen bedrijven & opleiders.

Wij leggen de focus op:

  • Het kleiner maken van de kloof tussen vraag en aanbod van IT-professionals (zowel in volume als in skills).
  • Het inbedden van Digital skills in het DNA van de gehele organisatie. 
  • De continue ontwikkeling van onze medewerkers.
  • Het zichtbaar maken van onze leden als gave en aantrekkelijke IT-werkgever. Bij onze leden verandert IT de business!
  • Het interesseren van jongeren voor een studie in de IT.

Digitalisering, Big data, IoT; de wereld verandert en de arbeidsmarkt verandert mee! De IT-markt groeit momenteel sneller dan de economie, waardoor het tekort aan gekwalificeerd IT-personeel verder doorzet. Werk aan de winkel voor het CIO Platform Nederland om het tekort het hoofd te bieden.

Data Science Meet & Greets

Om de dagelijkse praktijk en het onderwijs op het gebied van data science dichter bij elkaar te brengen organiseren we op 10 april 2019 voor de 3e keer een Meet & Greet. Hét event waar data science studenten op een originele en creatieve wijze kennis kunnen maken met de dagelijkse praktijk van data science bij 10 van onze leden. Stuur ons een e-mail als je meer informatie over de Meet & Greet wilt ontvangen.

Actueel

Upcoming event

  1. Bijeenkomst CEG HR Management

    17 september 2019

    IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Hoe trek je IT talent aan? Hoe begeleid je medewerkers naar een volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste medewerkers voor de toekomst?

Close