Events agenda

Wil je deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Virtuele bijeenkomst Software Asset Management Virtueel
  • Vendor Relations

  Een bijeenkomst voor het uitwisselen van ervaringen over en met Software Asset Management tooling zoals Snow, SoftwareONE, AWS, ServiceNow en Flexera. Deze sessie is nadrukkelijk bedoeld om ervaringen én vragen te delen met collega vendor en licence managers uit andere grote gebruiksorganisaties.

  19 apr
 2. Virtuele bijeenkomst CEG HR Management Virtueel
  • Transformation

  HR adviseurs, business partners, recruiters en Talent development leads nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG). De Kennisgroepleden delen kennis en ervaring over onderwerpen als: Hoe trek ik IT-talent aan? Hoe behoud ik IT-talent? Up- en reskilling van (IT-)collega's, (door)ontwikkelen van digitale vaardigheden, online leren en agile werken. 

  22 apr
 3. Virtuele bijeenkomst CC Digital Strategy & Innovation Virtueel
  • Digital Strategy

  Digital Strategy & Innovation is één van de vier thema’s waar de activiteiten van het CIO Platform Nederland rondom georganiseerd zijn. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC). 

  29 apr
 4. Virtuele bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cybercrime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. Vast onderdeel is ook een rondje door de actuele ontwikkelingen in Nederland t.a.v. cyber security.

  18 mei
 5. Bijeenkomst CEG Innovation & IT
  • Digital Strategy

  De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  20 mei
 6. Virtuele bijeenkomst CEG Infrastructure & IT Service Management Virtueel
  • General

  Deze nieuwe CEG Infrastructure & ICT Service Management voor IT architecten, IT operations, IT service en/of Infrastructuur managers,  wisselt ervaringen uit over o.a. architectuur, organisatie en processen van IT op het gebied van infrastructuur, applicatie en service management, datacenters, netwerk processen, outtasking/outsourcing.

  01 jun
 7. CxO Drinks & Bites
  • General

  Tezamen met het bestuur van het CIO Platform Nederland luiden we de zomerperiode in tijdens een informele netwerkborrel & BBQ. Deze bijeenkomst is onder voorbehoud van de tegen die tijd geldende maatregelen en uiteraard volledig corona-proof. (Dit event is voor CxO's en op basis van persoonlijke uitnodiging en registratie) 

  08 jun
 8. (C)ISO Drinks & Bites
  • Information Security

  Tezamen met het bestuur van het CIO Platform Nederland luiden we de zomerperiode in tijdens een informele netwerkborrel & BBQ. Deze bijeenkomst is onder voorbehoud van de tegen die tijd geldende maatregelen en uiteraard volledig corona-proof. (Dit event is voor leden van de CEG Information Security en op basis van persoonlijke uitnodiging en registratie) 

  15 jun
 9. Virtuele bijeenkomst CEG Data Virtueel
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen door data specialisten, managers en iedereen die data minded is! 

  24 jun
 10. Fysieke bijeenkomst CEG Innovation & IT Alkmaar
  • Digital Strategy

  Professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  16 sep
Close