Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Jaardag CIO Platform Nederland Nieuwegein
  • General

  Jaarlijkse feestdag voor alle actief betrokkenen in onze vereniging, met plenaire presentatie van Oscar Kneppers & Sjourd Wijdeveld, diverse break-out sessies, een innovatiemarkt en veel netwerken!

  19 jun
 2. IT Value Dashboards Amersfoort
  • Digitalization

  Welke KPI’s worden gepresenteerd om kosten en risico's te managen en zijn aansprekend voor board en business?

  28 jun
 3. Bijeenkomst managers CIO Office Schiphol
  • Digitalization

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor Managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen over: Datagovernance/-management, Operating model/aansturing van IT, Enterprise architectuur in agile en Baseline kwaliteit.

  28 jun
 4. Netwerkdiner PostNL Nieuwegein
  • General

  De netwerkdiners zijn exclusief toegankelijk voor CIO's/CDO's van lidorganisaties. Het programma wordt samengesteld door de CIO/CDO waar we te gast zijn en geeft een inkijkje in diens IT-organisatie, discussietafels vinden plaatsen en verenigingszaken passeren het programma. Ter afsluiting is er een informeel diner.

  02 jul
 5. Regiobijeenkomst CxO's Amsterdam Amsterdam
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CIO's uit de regio Amsterdam.

  19 aug
 6. Lunchsessie CxO's regio Den Haag 's-Gravenhage
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CIO's uit de regio Den Haag.

  30 aug
 7. Regiobijeenkomst CxO's Rotterdam Rotterdam
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Rotterdam.

  13 sep
 8. Bijeenkomst CEG HR Management
  • Labour Market & Education

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Hoe trek je IT talent aan? Hoe begeleid je medewerkers naar een volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste medewerkers voor de toekomst?

  17 sep
 9. Bijeenkomst CEG Agile/Scrum
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar Agile werken? Hoe krijgen we de business mee? Hoe werkt Agile over de hele keten? Hoe ga je om met de nieuwe rol van de managementlaag? Hoe wordt de toegevoegde waarde gemeten van de teams?

  26 sep
 10. Bijeenkomst CC Labour market & Education
  • Labour Market & Education

  Labour market & Education is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  01 okt
Close