Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Virtuele bijeenkomst CEG Low-code/no-code Virtueel
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen met Low-code/no-code platformen en hun impact op het IT-proces. Deze keer met inspiratie vanuit praktijkverhalen van VDL Nedcar, Gemeente Rotterdam en Gemeente Zaandam. 

  30 okt
 2. Sparren, lunchen en budgettering Virtueel
  • Digital Strategy

  Online lunchsessie: Sparren over hoe te budgetteren voor 2021.

  06 nov
 3. CC Transformation heads-up call Virtueel
  • Transformation

  De CC Transformation heeft als doel de rol van de CIO/CDO vooral gericht op de organisatie, cultuur en mens-kant van digitale transformatie te verstevigen. 

  13 nov
 4. Virtuele bijeenkomst CEG IoT best practices Virtueel
  • Digital Strategy

  In een informele, interactieve setting delen leden een IoT best practice. Neem deel aan deze kennisgroepbijeenkomst (CEG) als je op zoek bent naar inspiratie buiten de eigen organisatie en je graag met elkaar in gesprek gaat en kennis en ervaring uit wilt wisselen. 

  17 nov
 5. Virtuele bijeenkomst CEG Portfoliomanagement & CEG Agile
  • Digital Strategy

  Scaled Agile meets Portfoliomanagement! Verwacht interessante presentaties over de reis naar meer flow en control in de automome teams.

  19 nov
 6. CIODAY 2020 | Let's talk Top-line! Virtueel

  De digital & virtual CIODAY wordt georganiseerd op dinsdag 24 november 2020. Bouw vanaf nu mee met een fantastisch platform en dito uitzendingen. Het CIO Platform Nederland is kennispartner van dit event.

  24 nov
 7. CC Digital Strategy & Innovation Virtueel
  • Digital Strategy

  Digital Strategy is één van de vier thema’s waar de activiteiten van het CIO Platform Nederland rondom georganiseerd zijn. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC). In elke CIO Committee zit een bestuurslid als linking pin naar het bestuur. De leden van een thema komen 3-4 keer per jaar samen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.     

  25 nov
 8. CC Transformation refinement sessie Virtueel
  • Transformation

  De CC Transformation heeft als doel de rol van de CIO/CDO vooral gericht op de organisatie, cultuur en mens-kant van digitale transformatie te verstevigen. 

  27 nov
 9. CxO Bites & Drinks kerst editie
  • General

  Tezamen met het bestuur van het CIO Platform Nederland ronden we het bijzondere jaar 2020 af tijdens een informele netwerkbijeenkomst met diner. Volledig corona-proof en volgens de RIVM-richtlijnen die op dat moment geldig zijn. (Dit event is alleen voor CxO's en op basis van persoonlijke uitnodiging en registratie) 

  02 dec
Close