Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Regiobijeenkomst CxO's Rotterdam Rotterdam

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. 

  13 sep
 2. Bijeenkomst CEG Agile/Scrum Amsterdam

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar agile werken? Hoe krijgen we de business mee? Hoe werkt agile over de hele keten? Hoe ga je om met de nieuwe rol van de managementlaag? Hoe wordt de toegevoegde waarde gemeten van de teams?

  26 sep
 3. Bijeenkomst CEG Innovation & IT Nieuwegein
  • Digitalization

  IT professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  03 okt
 4. Bijeenkomst CEG Information Security Utrecht
  • Information Security

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Information Security deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  08 okt
 5. How to Survive in the Age of Digital Disruption?
  • Digitalization

  In de overgang van een traditionele manier van werken naar de nieuwe Agile - DevOps werkwijze, erkennen we dat de taak van een CIO nog nooit zo moeilijk is geweest! Je staat voor een continue grote uitdaging!

  Namens het DASA DevOps Enterprise Leadership Forum en CIO Platform Nederland organiseren we dit event om ervaringen uit te wisselen hoe door dit tijdperk van "digitale disruption" te navigeren.

  Engelstalig event, regio Amsterdam

  09 okt
 6. Bijeenkomst CEG HR Management Tilburg

  IT HR professionals participate in this Knowledge Group (CEG). This CEG shares knowledge and experience on topics such as: How do you attract IT talent? How do you guide employees to the next challenge? How do you find the right employees for the future?

  22 okt
 7. Bijeenkomst CC Information Security Utrecht
  • Information Security

  Information Security is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  29 okt
 8. Bijeenkomst CC Vendor Relations
  • Vendor Relations

  Vendor Relations is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  31 okt
 9. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement 's-Gravenhage
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: hoe bepaal je de waarde van programma's en projecten (vooral het IT aspect), KPI definities, methodologieën (zoals MSP), de dialoog tussen business en IT, hoe monitor je de voortgang van projecten in relatie tot strategische doelen en het verkrijgen van inzicht uit bronnen en de impact van wijzigingen.

  05 nov
 10. Bijeenkomst managers CIO Office Arnhem
  • Digitalization

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen. 

  05 nov
Close