Events agenda

Wil je deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Rijks ICT-dashboard van de toekomst
  • Transformation

  Inzicht in maatschappelijke waarde(n). Het ministerie van BZK staat voor de uitdaging het bestaande Rijks ICT-dashboard naar een volgend niveau te tillen. Voor het toekomstige dashboard is de uitdaging om (ook) inzicht te geven in de maatschappelijke meerwaarde van IV en ICT. Hoe kijk jij vanuit jouw organisatiestrategie naar het inzichtelijk maken van waardecreatie?

  07 sep
 2. Virtuele bijeenkomst CEG Portfoliomanagement Virtueel
  • Digital Strategy

  In de bijeenkomsten voor portfoliomanagers wisselen de deelnemers ervaringen uit over diverse relevante onderwerpen uit hun dagelijkse praktijk van Strategisch Portfolio Management.
  Onderwerpen zijn o.a. do's & dont's met betrekking tot benefit management, stakeholder management, rapportage, prioritering en besluitvorming, business betrokkenheid en van project- naar productgerichte aanpak.

  13 sep
 3. Jaardag 2021: The digital heart of society Ede
  • General

  Hét event van het jaar is in aantocht! Nu de vooruitzichten positief zijn is de Jaardag 2021 gepland. Op deze dag zijn alle leden van het CIO Platform Nederland uitgenodigd. Een moment om elkaar eindelijk weer eens live te ontmoeten en te netwerken. 

  15 sep
 4. Refinement Data Democracy - CC Transformation
  • Transformation

  Retrospective met leden van de CC (CIO Committee) Transformation 

  24 sep
 5. Virtuele bijeenkomst CEG Agile
  • Transformation

  Hoe wendbaar is jouw organisatie? In hoeverre is de agile mindset al geworteld en wordt er in zelfsturende teams samengewerkt om echt waarde te leveren voor de klanten en business? Deze kennisgroep (CEG) wisselt ervaringen over de agile way of working uit. Best practices komen aan de orde, zoals hoe organiseer je "You build it, you run it!" ? 

  28 sep
 6. Fysieke bijeenkomst CEG Innovation & IT Alkmaar
  • Digital Strategy

  Professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  07 okt
 7. Bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  Cybersecurity is voor onze leden een belangrijk en in belang toenemend punt van aandacht. Over dit onderwerp wisselen de security experts werkzaam bij onze leden in een vertrouwelijke omgeving kennis en ervaringen uit en helpen elkaar verder met alle voor hen relevante cybersecurity gerelateerde onderwerpen. Dit met als doel het versterken van de cyberweerbaarheid van Nederland en Nederlandse bedrijven.

  12 okt
 8. Virtuele bijeenkomst CEG Management Support Virtueel
  • General

  Deze groep is er speciaal voor de management assistenten van onze CIO’s/CDO's. Twee keer per jaar komt deze enthousiaste en betrokken groep samen. Bijeenkomsten kenmerken zich door onderling kennis en ervaring uitwisselen en indien op locatie bij een lid is er vaak een interessante rondleiding in de organisatie. Het assistantsvak verandert flink onder invloed van digitalisering, technologie en digitale transformatie van een organisatie. In de sessies komt aan bod hoe assistants zich kunnen blijven ontwikkelen. Aan de hand van ervaringen uit het eigen netwerk of interessante sprekers.

  14 okt
 9. Bijeenkomst 'Female IT leaders network' Rotterdam
  • General

  Een live bijeenkomst voor en door vrouwelijke CIO’s en IT-leidinggevenden. Met als doel elkaar te versterken, verder te helpen en een hecht netwerk van vrouwelijke IT-leidinggevenden op te bouwen. In deze editie deelt gastvrouw Claudia de Andrade de Wit haar pad, visie en uitdagingen in haar rol als CIO van Port of Rotterdam.

  28 okt
 10. CxO Theme session Innovation: Focus, Find, Forward! Amsterdam

  Nieuwe technologieën voor de toekomst evolueren snel. Hoe kies je de juiste technologie om te adopteren en op te convergeren? De CIO Committee (CC) Digital Strategy richt zich nu op het volgende evenement op hun roadmap, CxO Themasessie: ‘Innovation: Focus, Find, Forward!’

  01 nov
Close