Events agenda

Wil je deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst 'Female IT leaders network' (live) Rotterdam
  • General

  Een live bijeenkomst voor en door vrouwelijke CIO’s en IT-leidinggevenden. Met als doel elkaar te versterken, verder te helpen en een hecht netwerk van vrouwelijke IT-leidinggevenden op te bouwen. In deze editie deelt o.a. gastvrouw Claudia de Andrade de Wit haar pad, visie en uitdagingen in haar rol als CIO van Port of Rotterdam.

  28 okt
 2. CxO Theme session Innovation: Focus, Find, Forward! Amsterdam

  Nieuwe technologieën voor de toekomst evolueren snel. Hoe kies je de juiste technologie om te adopteren en op te convergeren? De CIO Committee (CC) Digital Strategy richt zich nu op het volgende evenement op hun roadmap, CxO Themasessie: ‘Innovation: Focus, Find, Forward!’

  01 nov
 3. Virtuele bijeenkomst CEG Vendor Relations
  • Vendor Relations

  In het speelveld van leveranciersmanagement neemt het CIO Platform Nederland een belangrijke positie in bij het behartigen van de belangen van onze lidorganisaties. In deze bijeenkomst praten we je bij over onze activiteiten rond leveranciersmanagement én ontvangen daarop graag jouw inbreng die we vervolgens meenemen in de vervolgacties.

  08 nov
 4. Virtuele bijeenkomst CEG Data Virtueel
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen door data specialisten, managers en iedereen die data minded is! 

  15 nov
 5. Hybride bijeenkomst CEG Managers CIO Office 's-Gravenhage
  • Digital Strategy

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen. 

  25 nov
 6. Virtuele bijeenkomst CEG IoT best practices Virtueel
  • Digital Strategy

  In een informele, interactieve setting delen collega's werkzaam bij lid organisaties van het CIO Platform Nederland hun IoT best practice. Neem deel aan deze bijeenkomst als je op zoek bent naar inspiratie buiten je eigen organisatie en als je graag in gesprek komt om kennis en ervaring uit te wisselen.

  02 dec
 7. Hybride bijeenkomst CEG Innovation & IT Alkmaar
  • Digital Strategy

  Professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  14 dec
Close