Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Virtuele bijeenkomst CEG Data Virtueel
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen door data specialisten, managers en iedereen die data minded is! 

  28 jan
 2. Virtuele bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cybercrime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. Vast onderdeel is ook een rondje door de actuele ontwikkelingen in Nederland t.a.v. cyber security.

  02 feb
 3. Taskforce Talent Development Virtueel
  • Transformation

  De Taskforce Talent Development bestaat uit een groep enthousiaste (HR) leden van het CIO Platform Nederland. Op de agenda van deze 2-wekelijkse online bijeenkomst staat deze keer een brainstorm over Assessments. Dit onderwerp is als eerste gekozen van de backlog van deze taskforce. 

  03 feb
 4. Virtuele bijeenkomst CEG Low-code/no-code Virtueel
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen met Low-code/no-code platformen en hun impact op het IT proces. 

  09 feb
 5. Virtuele bijeenkomst CC Information Security Virtueel
  • Information Security

  In de CIO Committee Information Security bespreken we allerlei acties en onderwerpen die we centraal zetten in onze sessies en externe activiteiten, waarmee we elkaar verder helpen rondom het thema Information Security!

  11 feb
 6. CC Transformation heads-up call Virtueel
  • Transformation

  De CC Transformation heeft als doel de rol van de CIO/CDO vooral gericht op de organisatie, cultuur en mens-kant van digitale transformatie te verstevigen. 

  12 feb
 7. CxO/Board Webinar ’Data Rules!' - Inspiratie over waarde creatie door data Virtueel
  • Digital Strategy

  Het doel van deze sessie is (peer-to-peer) CxO’s en (non-)executive board leden tinspireren over het belang en de impact van data aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden en inzichten. 

  02 mrt
 8. Virtuele bijeenkomst CEG Agile
  • Transformation

  Hoe wendbaar is jouw organisatie? In hoeverre is de agile mindset al geworteld en wordt er in zelfsturende teams samengewerkt om echt waarde te leveren voor de klanten en business? Deze kennisgroep (CEG) wisselt ervaringen met agile transformeren uit. Best practices komen aan de orde, zoals; waar start je en hoe schaal je op? 

  09 mrt
 9. Virtuele bijeenkomst CEG Vendor Relations
  • Vendor Relations

  Leveranciersmanagers, inkoop managers, service managers, contract managers en licentie specialisten nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring over diverse actuele onderwerpen die spelen omtrent; grote vendoren, contracten, licenties, audits, AVG, DPIA's, exit, Cloud etc.

  11 mrt
 10. Virtuele bijeenkomst CEG Management Support
  • General

  Deze CEG verenigt de assistants van de aangesloten CIO's. De snel digitaliserende werkomgeving en het virtueel werken vragen een hoge mate van aanpassing en flexibiliteit van de management assistant. In de bijeenkomst staan actuele uitdagingen in de aandacht. Met op de agenda bijvoorbeeld best practices, break-outs en tips van andere assistants en/of een expert. 

  16 mrt
Close