Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst CEG Innovation & IT Almere
  • Digitalization

  IT professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Maar ook wordt een veelvoud aan technische innovaties gepresenteerd. Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  07 mei
 2. Bijeenkomst CEG Management Support Zwolle
  • General

  De managementassistenten van onze CIO/CDO leden gaan op bezoek bij Wehkamp in Zwolle. Er staat een interactieve middag op het programma, incl. rondleiding in het logistieke centrum.

  09 mei
 3. RvB-CIO Innovatiediner Utrecht
  • General

  Tijdens het RvB-CIO Innovatiediner delen CIO's en diens meest betrokken RvB-lid kennis over hoe je innovatie en digitalisering aanpakt en de governance daarvan organiseert op Board-niveau. Gastheren van deze 3e editie zijn Bart Leurs, Groepsdirectielid en Chief Digital Transformation Officer Rabobank en Anton Rutten, Head of IT Systems CIOO Rabobank.

  13 mei
 4. Bijeenkomst CEG Information Security Amsterdam
  • Information Security

  IT professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Information Security deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  14 mei
 5. Bijeenkomst CxO's regio Amsterdam Amsterdam
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Amsterdam.

  17 mei
 6. Bijeenkomst CC Information Security Utrecht
  • Information Security

  Information Security is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  21 mei
 7. Sessie IoT best practices Rosmalen
  • Digitalization

  In een informele, interactieve setting delen leden een IoT best practice. Neem deel aan deze bijeenkomst als je op zoek bent naar inspiratie buiten de eigen organisatie en je graag met elkaar in gesprek gaat en kennis en ervaring uit wilt wisselen. 

  22 mei
 8. Bijeenkomst CC Digitalization Amstelveen
  • Digitalization

  Digitalization is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  23 mei
 9. Bijeenkomst managers CIO Office Schiphol
  • Digitalization

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor Managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen over: Datagovernance/-management, Operating model/aansturing van IT, Enterprise architectuur in agile en Baseline kwaliteit.

  28 mei
 10. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement Groningen
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: hoe bepaal je de waarde van programma's en projecten (vooral het IT aspect), KPI definities, methodologieën (zoals MSP), de dialoog tussen business en IT, hoe monitor je de voortgang van projecten in relatie tot strategische doelen en het verkrijgen van inzicht uit bronnen en de impact van wijzigingen.

  28 mei
Close