Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Regiobijeenkomst CxO's Amsterdam Schiphol-Rijk
  • General

  Om onze leden tegemoet te komen in reistijd organiseren we naast onze landelijke CIO-bijeenkomsten ook regionale bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er informeel en in klein gezelschap op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. 

  13 dec
 2. Bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  30 jan
 3. RvB-CIO Innovatiediner
  • General

  Tijdens dit 4e RvB-CIO Innovatiediner delen CIO's en diens meest betrokken RvB-lid kennis over hoe je innovatie en digitalisering aanpakt en de governance daarvan organiseert op Board-niveau. 

  05 feb
 4. Bijeenkomst CEG Innovation & IT Nijmegen
  • Digitalization

  Professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  11 feb
 5. Bijeenkomst CEG HR Management
  • Transformation

  HR professionals nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG). In deze Kennisgroep delen leden kennis en ervaring uit over onderwerpen als: Hoe trek ik IT talent aan? Hoe geleid je collega's naar hun volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste kandidaten voor de toekomst? 

  13 feb
 6. Regiobijeenkomst CxO's Rotterdam Rotterdam
  • General

  Om onze leden tegemoet te komen in reistijd organiseren we naast onze landelijke CIO-bijeenkomsten ook regionale bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er informeel en in klein gezelschap op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. 

  14 feb
 7. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: hoe bepaal je de waarde van programma's en projecten (vooral het IT aspect), KPI definities, methodologieën (zoals MSP), de dialoog tussen business en IT, hoe monitor je de voortgang van projecten in relatie tot strategische doelen en het verkrijgen van inzicht uit bronnen en de impact van wijzigingen.

  03 mrt
 8. Netwerkdiner Randstad
  • General

  De netwerkdiners zijn exclusief toegankelijk voor CIO's/CDO's van lidorganisaties. Het programma wordt samengesteld door de CIO/CDO waar we te gast zijn en geeft een inkijkje in diens IT-organisatie, discussietafels vinden plaatsen en verenigingszaken passeren het programma. Ter afsluiting is er een informeel diner.

  05 mrt
 9. Bijeenkomst CEG Agile/Scrum

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar agile werken? Hoe krijgen we de business mee? Hoe werkt agile over de hele keten? Hoe ga je om met de nieuwe rol van de managementlaag? Hoe wordt de toegevoegde waarde gemeten van de teams?

  10 mrt
 10. Bijeenkomst CEG Management Support Schiphol
  • General

  De CIO Experience Group Management Support bestaat uit de management assistants van onze CIO-leden. Ze ontmoeten elkaar tweemaal per jaar. Iedere bijeenkomst bestaant uit een rondleiding binnen het gastbedrijf en een interactief deel waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.

  26 mrt
Close