Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst CxO's regio Rotterdam Papendrecht
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Rotterdam.

  07 mrt
 2. Bijeenkomst CEG HR Management Boxtel
  • Labour Market & Education

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt dit keer kennis en ervaring over de indeling van het functiehuis bij VIVAT (en de bijbehorende functieprofielen op basis van het e-Competence Framework) & recruitment nieuwe stijl: wat zijn de mogelijkheden?

  07 mrt
 3. Conferentie Nederland Digitaal - Digital Top
  • Digitalization

  Op initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat wordt namens het kabinet deze conferentie georganiseerd. De conferentie bestaat uit meerdere met elkaar samenhangende evenementen, o.a. Smart Industry Jaarevent, ICT.OPEN en een afsluitende digitale dag. Binnenkort volgt meer informatie over de programmering.

  21 mrt
 4. Bijeenkomst CEG Management Support Zwolle
  • General

  De managementassistenten van onze CIO/CDO leden gaan op bezoek bij Wehkamp in Zwolle. Er staat een interactieve middag op het programma, incl. rondleiding in het logistieke centrum.

  28 mrt
 5. Bijeenkomst CEG Microsoft Amersfoort
  • Vendor Relations

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring over diverse actuele onderwerpen die spelen omtrent Microsoft zoals; contracten, licenties, audits, AVG, DPIA, exit, Cloud etc.

  04 apr
 6. Bijeenkomst CEG Oracle Amersfoort
  • Vendor Relations

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring uit omtrent contracten, audits, licenties, etc. in relatie tot Oracle. 

  04 apr
 7. Data science Meet & Greet Utrecht
  • Labour Market & Education

  Hét event waar onze lidorganisaties en data science studenten elkaar ontmoeten. Middels pitches presenteren lidorganisaties van het CIO Platform Nederland hun actitiveiten op het gebied van data science, om vervolgens kennis te maken met de data scientists van de toekomst tijdens de Meet & Greet.  

  10 apr
 8. Netwerkdiner NIBC 's-Gravenhage
  • General

  De netwerkdiners zijn exclusief toegankelijk voor CIO's/CDO's van lidorganisaties. Het programma wordt samengesteld door de CIO/CDO waar we te gast zijn en geeft een inkijkje in diens IT-organisatie, discussietafels vinden plaatsen en verenigingszaken passeren het programma. Ter afsluiting is er een informeel diner.

  18 apr
 9. Bijeenkomst CEG Innovation & IT
  • Digitalization

  IT professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  07 mei
 10. Bijeenkomst CEG Agile/Scrum
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar Agile werken? Hoe krijgen we de business mee? Hoe werkt Agile over de hele keten? Hoe ga je om met de nieuwe rol van de managementlaag? Hoe wordt de toegevoegde waarde gemeten van de teams?

  09 mei
Close