Events agenda

Wil je deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst 'Female IT leaders network' bij PostNL Nieuwegein
  • General

  Een live bijeenkomst voor en door vrouwelijke CIO’s en IT-leidinggevenden. Met als doel elkaar te versterken, verder te helpen en een hecht netwerk van vrouwelijke IT-leidinggevenden op te bouwen.

  20 sep
 2. Fysieke bijeenkomst CEG Portfoliomanagement meets Agile Arnhem
  • Digital Strategy

  In de bijeenkomsten voor portfoliomanagers wisselen de deelnemers ervaringen uit over diverse relevante onderwerpen uit hun dagelijkse praktijk van Strategisch Portfolio Management.
  Onderwerpen zijn o.a. do's & dont's met betrekking tot benefit management, stakeholder management, rapportage, prioritering en besluitvorming, business betrokkenheid en van project- naar productgerichte aanpak.

  21 sep
 3. Virtuele bijeenkomst CEG Managers CIO Office Bijeenkomst
  • Digital Strategy

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen. Onderwerp(en) van gesprek worden tijdens de sessie en/of vooraf ingebracht door de deelnemers.

  27 sep
 4. Virtuele bijeenkomst CEG Data Bijeenkomst
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen door data specialists, managers en iedereen die data minded is! 

  27 sep
 5. Virtuele bijeenkomst CEG Architecture Bijeenkomst
  • Digital Strategy

  Uitwisseling van kennis en ervaringen door enterprise architects, solution architects en lead architects en iedereen die ervaringen wil uitwisselen over architecture! 

  04 okt
 6. Fysieke bijeenkomst CEG HR Management Bijeenkomst
  • Transformation

  HR adviseurs, business partners, recruiters en Talent development leads nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG). De Kennisgroepleden delen kennis en ervaring over onderwerpen als: Hoe trek ik IT-talent aan? Hoe behoud ik IT-talent? Up- en reskilling van (IT-)collega's, (door)ontwikkelen van digitale vaardigheden, online leren en agile werken. 

  06 okt
 7. Bijeenkomst CEG Management Support bij Louwman Group Raamsdonksveer
  • General

  Deze CEG verenigt de assistants van de aangesloten CIO's. De snel digitaliserende werkomgeving en het virtueel werken vragen een hoge mate van aanpassing en flexibiliteit van de management assistant. In de bijeenkomst staan actuele uitdagingen in de aandacht. Met op de agenda bijvoorbeeld best practices, break-outs en tips van andere assistants en/of een expert. 

  06 okt
 8. Virtuele bijeenkomst CEG Infrastructure & ICT Service Management Bijeenkomst
  • General

  CEG Infrastructure & ICT Service Management voor IT architecten, IT operations, IT service en/of Infrastructuur managers,  wisselt ervaringen uit over o.a. architectuur, organisatie en processen van IT op het gebied van infrastructuur, applicatie en service management, datacenters, netwerk processen, outtasking/outsourcing.

  13 okt
 9. Fysieke bijeenkomst CEG Agile Arnhem en Duiven
  • Transformation

  Hoe wendbaar is jouw organisatie? In hoeverre is de agile mindset al geworteld en wordt er in zelfsturende teams samengewerkt om echt waarde te leveren voor de klanten en business? Deze kennisgroep (CEG) wisselt ervaringen over de agile way of working uit. Best practices komen aan de orde, zoals hoe organiseer je "You build it, you run it!" ? 

  18 okt
 10. Virtuele bijeenkomst CEG Information Security Bijeenkomst
  • Information Security

  CEG Information Security deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  01 nov
Close