Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement Alkmaar
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: hoe bepaal je de waarde van programma's en projecten (vooral het IT aspect), KPI definities, methodologieën (zoals MSP), de dialoog tussen business en IT, hoe monitor je de voortgang van projecten in relatie tot strategische doelen en het verkrijgen van inzicht uit bronnen en de impact van wijzigingen.

  03 mrt
 2. Netwerkdiner Randstad Diemen
  • General

  De netwerkdiners zijn exclusief toegankelijk voor CIO's/CDO's van lidorganisaties. Het programma wordt samengesteld door de CIO/CDO waar we te gast zijn en geeft een inkijkje in diens IT-organisatie, discussietafels vinden plaatsen en verenigingszaken passeren het programma. Ter afsluiting is er een informeel diner.

  05 mrt
 3. Bijeenkomst CEG Data 's-Gravenhage
  • Digitalization

  Uitwisseling van kennis en ervaringen door data specialists, managers en iedereen die data minded is! 

  18 mrt
 4. Bijeenkomst CEG Management Support - RESERVELIJST Schiphol
  • General

  De CIO Experience Group Management Support bestaat uit de management assistants van onze CIO-leden. Ze ontmoeten elkaar tweemaal per jaar. Iedere bijeenkomst bestaat uit een rondleiding binnen het gastbedrijf en een interactief deel waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.

  26 mrt
 5. Regiobijeenkomst CxO's Amsterdam Schiphol
  • General

  Om onze leden tegemoet te komen in reistijd organiseren we naast onze landelijke CIO-bijeenkomsten ook regionale bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er informeel en in klein gezelschap op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. 

  27 mrt
 6. Bijeenkomst managers CIO Office Arnhem
  • Digitalization

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen. 

  31 mrt
 7. Bijeenkomst CEG Agile Amersfoort
  • Transformation

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar agile werken?

  Deze middag adresseren we oog hebben voor het gewenste gedrag in de organisatie in het digitale tijdperk en hoe dát moet worden georganiseerd!

  31 mrt
 8. Bijeenkomst CEG Microsoft / Vendor Relations Amersfoort
  • Vendor Relations

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring over diverse actuele onderwerpen die spelen omtrent; contracten, licenties, audits, AVG, DPIA's, exit, Cloud etc. Met een focus op Microsoft.

  02 apr
 9. Bijeenkomst CEG IoT best practices 's-Gravenhage
  • Digitalization

  In een informele, interactieve setting delen leden een IoT best practice. Neem deel aan deze kennisgroepbijeenkomst (CEG) als je op zoek bent naar inspiratie buiten de eigen organisatie en je graag met elkaar in gesprek gaat en kennis en ervaring uit wilt wisselen. 

  12 mei
 10. Bijeenkomst CEG HR Management Arnhem
  • Transformation

  HR professionals nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG). In deze Kennisgroep delen leden kennis en ervaring uit over onderwerpen als: Hoe trek ik IT talent aan? Hoe geleid je collega's naar hun volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste kandidaten voor de toekomst? 

  19 mei
Close