Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Virtuele bijeenkomst CEG Management Support Virtueel
  • General

  Een webinar vol praktische tips om de gemeenschappelijke uitdagingen en onzekerheden van de management assistant in deze bijzondere tijd om te buigen naar nieuwe energie en werkgeluk. Ook is er aandacht voor best practices met nieuwe werkzaamheden sinds de start van het virtueel werken.

  10 sep
 2. Bijeenkomst CEG Innovation & IT
  • Digital Strategy

  Professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  14 sep
 3. Virtuele bijeenkomst CEG Agile Virtueel
  • Transformation

  Hoe wendbaar is jouw organisatie? In hoeverre is de agile mindset al geworteld en wordt er in zelfsturende teams samengewerkt om echt waarde te leveren voor de klanten en business? Deze kennisgroep (CEG) wisselt ervaringen met agile transformeren uit. Best practices komen aan de orde, zoals; waar start je en hoe schaal je op? Deze keer gaan we het hebben over 'Online ceremonies'.

  22 sep
 4. CxO Bites & Drinks II
  • General

  Tezamen met het bestuur van het CIO Platform Nederland sluiten we de zomerperiode af tijdens een informele netwerkborrel & BBQ. Volledig corona-proof. 
  (Dit event is alleen voor de CxO's en op basis van persoonlijke uitnodiging en registratie!) 

  23 sep
 5. CxO Webinar GAIA-X Virtueel
  • General

  Dit webinar wordt georganiseerd voor/door leden van CIO Platform Nederland, Beltug (België), Cigref (Frankrijk), en Voice (Duitsland). Doel is informatie en ervaring te delen over GAIA-X vanuit het perspectief van de CIO/CDO.

  25 sep
 6. Virtuele bijeenkomst CEG Managers CIO Office Virtueel
  • General

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen. Onderwerp(en) van gesprek worden tijdens de sessie ingebracht door jou als deelnemer.

  28 sep
 7. Virtuele bijeenkomst CEG HR Management
  • Transformation

  HR adviseurs, business partners, recruiters en Talent development leads nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG). De Kennisgroepleden delen kennis en ervaring over onderwerpen als: Hoe trek ik IT-talent aan? Hoe behoud ik IT-talent? Up- en reskilling van (IT-)collega's, (door)ontwikkelen van digitale vaardigheden, online leren en agile werken. 

  29 sep
 8. Bijeenkomst CEG Management Support (reservelijst) Schiphol
  • General

  De CIO Experience Group Management Support bestaat uit de management assistants van onze CIO-leden. Ze ontmoeten elkaar tweemaal per jaar. Iedere bijeenkomst bestaat uit een rondleiding binnen het gastbedrijf en een interactief deel waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.

  01 okt
 9. Virtuele bijeenkomst CEG Vendor Relations
  • General

  Leveranciersmanagers, inkoop managers, service managers, contract managers en licentie specialisten nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring over diverse actuele onderwerpen die spelen omtrent; grote vendoren, contracten, licenties, audits, AVG, DPIA's, exit, Cloud etc.

  06 okt
 10. Virtuele bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  08 okt
Close