Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst CEG HR Management Tilburg
  • Transformation

  IT HR professionals nemen deel aan deze Kennisgroep (CEG). In deze Kennisgroep delen leden kennis en ervaring uit over onderwerpen als: Hoe trek ik IT talent aan? Hoe geleid je collega's naar hun volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste kandidaten voor de toekomst? 

  22 okt
 2. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement 's-Gravenhage
  • Digitalization

  Project-, Portfoliomanagers en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring om continue focus op een waardevol portfolio te bieden binnen de organisaties. 

  05 nov
 3. Netwerkdiner ProRail Utrecht
  • General

  De netwerkdiners zijn exclusief toegankelijk voor CIO's/CDO's van lidorganisaties. Het programma wordt samengesteld door de CIO/CDO waar we te gast zijn en geeft een inkijkje in diens IT-organisatie, discussietafels vinden plaatsen en verenigingszaken passeren het programma. Ter afsluiting is er een informeel diner.

  07 nov
 4. Bijeenkomst managers CIO Office Arnhem
  • Digitalization

  Een kleinschalige en informele bijeenkomst speciaal voor managers CIO Office om met elkaar kennis en praktijkervaring uit te wisselen. 

  12 nov
 5. Bijeenkomst CEG Management Support Breda
  • General

  De CIO Experience Group Management Support bestaat uit de management assistants van onze CIO-leden. Ze ontmoeten elkaar tweemaal per jaar. Iedere bijeenkomst bestaant uit een rondleiding binnen het gastbedrijf en een interactief deel waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.

  19 nov
 6. Regiobijeenkomst CxO's Den Haag Leidschendam
  • General

  Om onze leden tegemoet te komen in reistijd organiseren we naast onze landelijke CIO-bijeenkomsten ook regionale bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er informeel en in klein gezelschap op CIO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. 

  19 nov
 7. Bijeenkomst 'Onderhandelen met Microsoft en andere grote leveranciers' 's-Gravenhage
  • Vendor Relations

  In deze sessie delen we de bevindingen van de DPIA’s en de resultaten in het onderhandelingentraject met Microsoft gevoerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid / Strategisch Leveranciersmanagement Rijk. Ook willen we met jou in gesprek over hoe we de andere grote leveranciers kunnen bewegen om ook hun producten, diensten en contractvoorwaarden aan te passen aan bevindingen uit DPIA’s.

  21 nov
 8. Bijeenkomst IoT best practices Amsterdam
  • Digitalization

  In een informele, interactieve setting delen leden een IoT best practice. Neem deel aan deze bijeenkomst als je op zoek bent naar inspiratie buiten de eigen organisatie en je graag met elkaar in gesprek gaat en kennis en ervaring uit wilt wisselen. 

  22 nov
 9. European CIO Event by Euro.digital and CIO Platform Nederland
  • General

  Samen met euro.digital organiseert het CIO Platform Nederland een sessie om ervaringen uit te wisselen over Europese en wereldwijde onderwerpen.

  24 nov
 10. CIODAY 2019 "GET THE JOB DONE" Amsterdam
  • Digitalization

  Dit jaar al weer de 15e editie CIODAY; het jaarlijkse netwerk event met inzichten en inspiratie voor CIOs, CDOs and CTOs met als thema “get the job done”!

  25 nov
Close