Bestuur & Bureau

De leden bepalen de koers van de vereniging en hebben uit hun midden een bestuur gekozen om de dagelijkse leiding op zich te nemen. Het bureau organiseert de interactie tussen de leden, zowel online als offline.

Arthur Govaert

(Radboudumc), voorzitter

Rikky van Osch

(ONVZ), penningmeester

Claudia de Andrade - de Wit

(Port of Rotterdam), lid

Raimond Voermans

(Marel), lid

Rik Farenhorst

(Transavia), lid

Teun van der Vorm

(DPG Media), lid

Bureau

Marloes van Willigenburg

Communicatie & event coördinator

Marloes is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events. Daarnaast springt Marloes bij in alle lopende projecten

Janet Cadel

Programmacoördinator

Janet coördineert activiteiten rondom diverse events voor CIO’s/CDO's en hun peers, met focus op de thema’s 'Digitalization' en 'Information Security'.

Ankie Tooten

Communicatie & project coördinator

Ankie is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events en projecten binnen het CIO Platform Nederland

Ronald Verbeek

Algemeen directeur

Ronald ondersteunt het bestuur en is het verlengstuk van het bestuur naar de externe relaties op bestuurlijk en strategisch niveau. Heeft namens het platform de domeinen 'Digitalization', 'Information security' en 'Relatie overheid en politiek' in portefeuille.