Bestuur & Bureau

De leden bepalen de koers van de vereniging en hebben uit hun midden een bestuur gekozen om de dagelijkse leiding op zich te nemen. Het bureau organiseert de interactie tussen de leden, zowel online als offline.

Arthur Govaert

(Radboudumc), voorzitter

Marcel Krom

(PostNL), lid

Teun van der Vorm

(ANWB), secretaris

Mirjam Verhoeven

(de Volksbank), lid

Jan van de Wouw

(Royal IHC), penningmeester

Hendrik-Jan Smaal

(Heijmans Nederland), lid

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier de vacature!

Bureau

Marloes van Willigenburg

Office Assistent

Marloes is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events. Daarnaast springt Marloes bij in alle lopende projecten

Janet Cadel

Programmacoördinator

Janet coördineert activiteiten rondom diverse events voor CIO’s/CDO's en hun peers, met focus op de thema’s 'Digitalization' en 'Information Security'.

Norbert Derickx

Operationeel directeur

Norbert regelt de activiteiten voor de CIO/CDO bijeenkomsten en andere activiteiten. Heeft namens het platform de domeinen 'Labour market & Education' en 'Vendor Relations' in portefeuille.

Ronald Verbeek

Algemeen directeur

Ronald ondersteunt het bestuur en is het verlengstuk van het bestuur naar de externe relaties op bestuurlijk en strategisch niveau. Heeft namens het platform de domeinen 'Digitalization', 'Information security' en 'Relatie overheid en politiek' in portefeuille.

Eventcoördinator

Ben jij een communicatieve, zelfstandig werkende organisator van bijeenkomsten met een hands-on mentaliteit en ruime ervaring in het enthousiasmeren van mensen? Dan hebben wij dé baan voor je!