Bestuur & Bureau

De leden bepalen de koers van de vereniging en hebben uit hun midden een bestuur gekozen om de dagelijkse leiding op zich te nemen. Het bureau organiseert de interactie tussen de leden, zowel online als offline.

Arthur Govaert

CIO Radboudumc

Voorzitter Bestuur CIO Platform Nederland

Rikky van Osch

CIO ONVZ

Penningmeester CIO Platform Nederland

Claudia de Andrade - de Wit

CIO Port of Rotterdam

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Information Security

Raimond Voermans

CIO Marel

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Vendor Relations

Rik Farenhorst

CIO Transavia

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Transformation

Teun van der Vorm

CIO DPG Media

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Digital Strategy (voorheen Digitalization)

Bureau

Marloes van Willigenburg

Event & communicatie coördinator

Marloes is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events. Daarnaast springt Marloes bij in alle lopende projecten

Janet Cadel

Programmacoördinator

Janet coördineert activiteiten rondom diverse events voor CIO’s/CDO's en hun peers, met focus op de thema’s 'Digitalization' en 'Information Security'.

Ankie Tooten

Communicatie & project coördinator

Ankie is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events en projecten binnen het CIO Platform Nederland. Daarnaast verzorgt zij de externe communicatie.

Ronald Verbeek

Algemeen directeur

Ronald ondersteunt het bestuur en is het verlengstuk van het bestuur naar de externe relaties op bestuurlijk en strategisch niveau. Heeft namens het platform de domeinen 'Digitalization', 'Information security' en 'Relatie overheid en politiek' in portefeuille.

Kemal Dedeci

Operationeel Directeur

Kemal is verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken.