Bestuur & Bureau

De leden bepalen de koers van de vereniging en hebben uit hun midden een bestuur gekozen om de dagelijkse leiding op zich te nemen. Het bureau organiseert de interactie tussen de leden, zowel online als offline.

Arthur Govaert

CIO Radboudumc

Voorzitter Bestuur CIO Platform Nederland

Rikky van Osch

CIO ONVZ

Penningmeester CIO Platform Nederland

Claudia de Andrade - de Wit

CIO Port of Rotterdam

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Information Security

Raimond Voermans

CIO Marel

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Vendor Relations

Teun van der Vorm

CIO DPG Media

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Digital Strategy (voorheen Digitalization)

Martijn Koning

CIO Alliander

Bestuurslid CIO Platform Nederland & voorzitter CIO Committee (CC) Transformation

Bureau

Marloes van Willigenburg

Event & communicatie coördinator

Marloes is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events, de nieuwsbrieven en website. Daarnaast springt Marloes bij in alle lopende projecten

Janet Cadel

Programmacoördinator

Janet coördineert activiteiten rondom diverse events voor CIO’s/CDO's en hun peers, met focus op de thema’s 'Transformation' en 'Information Security'.

Ankie Tooten

Communicatie & project coördinator

Ankie is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom events met focus op het thema 'Digital Strategy & Innovation' en ondersteunt projecten binnen CIO Platform Nederland.

Ronald Verbeek

Algemeen directeur

Ronald ondersteunt het bestuur en is het verlengstuk van het bestuur naar de externe relaties op bestuurlijk en strategisch niveau. Heeft namens het platform de domeinen ‘Information Security’, ‘Relatie overheid en politiek’ en ‘Relatie grote leveranciers’ in portefeuille.

Idsard van der Pol

Beleidsmedewerker

Idsard houdt zich bezig met het vergaren, verwerken en analyseren van input vanuit de leden. Dit ter voorbereiding op standpunten, publicaties, bijdragen en beleidsvoorstellen binnen de vereniging en voor bijeenkomsten en externe vergaderingen.