Registreren

Het CIO Platform Nederland (Maanweg 174, 2516 AB Den Haag) is een onafhankelijke vereniging van eindverantwoordelijken voor digitalisering en/of ICT van private en publieke organisaties in Nederland. Daarnaast zijn we er ook voor de collega's en medewerkers van de CIO/CDO. Om actief deel te nemen aan het netwerk van het CIO Platform Nederland is het noodzakelijk dat jij jezelf hieronder registreert. Er is geen limiet aan aantal accounts per organisatie, kortom jouw organisatie betaalt niks extra voor jouw registratie. 

Jouw persoonlijke gegevens:

  • verwerken wij alleen wanneer jij hiervoor vrijelijk toestemming hebt gegeven. Wij gebruiken jouw gegevens om je op een correcte wijze op te nemen in ons ledenbestand. Na deze verwerking ontvang je van ons inloggegevens, waarmee je toegang krijgt tot onze Online Omgeving ‘Mijn CIO’. Hier kun je contact zoeken met collega’s van andere bedrijven, kun je deelnemen aan onze events en kun jij je inschrijven voor onze nieuwsbrief.
  • zijn inzichtelijk voor andere deelnemers in het netwerk, de medewerkers van het bureau en de receptie van bedrijven waar events plaatsvinden waar jij je voor hebt aangemeld. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met derden zonder jouw toestemming.
  • slaan wij op in onze systemen zolang jij deelneemt aan ons netwerk. Zeg jij jouw deelname op? Dan verwijderen wij jouw persoonlijke gegevens aan het einde van het kalenderjaar na het jaar waarin jij hebt opgezegd.

Jij kunt altijd de toestemming intrekken voor het verwerken van jouw gegevens door ons. Dit betekent automatisch dat wij jouw account verwijderen en je daarna niet meer kunt deelnemen aan ons netwerk. Ook heb jij altijd de mogelijkheid tot inzage, aanpassing of verwijdering van jouw persoonlijke gegevens. Dit kun jij zelf, met uitzondering van jouw zakelijke e-mailadres, of kun jij vragen aan een medewerker van het bureau van het CIO Platform Nederland via bureau@cio-platform.nl.

Het staat jou vrij om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van jouw persoonsgegevens, maar nog liever ontvangen we jouw opmerkingen hierover via bureau@cio-platform.nl, zodat wij zo snel mogelijk het probleem op kunnen lossen. 

Lees hier onze volledige Privacy statement.

Jouw persoonlijke gegevens
Je kunt je alleen registreren met een werk e-mailadres
Jouw organisatie
Selecteer uw organisatie door op naam of adres te zoeken
Jouw registratie
Je kunt via 'Mijn profiel' in 'Mijn CIO' jouw keuze op ieder moment aanpassen.
Voor sommige CEG's bestaat er een Whatsapp groep. Wil je voor de CEG's die je hierboven hebt gekozen toegevoegd worden aan bijbehorende Whatsapp groep?
Noteer hier aan welk event je wilt deelnemen. Dan maken wij jouw aanmelding voor deelname direct in orde na activering van jouw account.
De CIO Inside nieuwsbrief verschijnt elke twee weken en bevat informatie over de vereniging, upcoming events en ander nieuws.
Wachtwoord

Ons platform accepteert alleen 'zeer sterke' wachtwoorden. Dit is ingesteld omdat wij jouw online veiligheid serieus nemen. Voldoet jouw wachtwoord hier niet aan? Dan zal jouw account niet worden opgeslagen. Een 'sterk' wachtwoord is niet voldoende

Een zeer sterk wachtwoord bevat:

  1. minstens 13 tekens
  2. minstens 2 hoofdletters
  3. minstens 2 speciale tekens (bv. *&^%$#@!)
  4. minstens 2 cijfers
  5. geen namen/bekende data
Alleen wachtwoorden die "Zeer sterk" zijn, worden geaccepteerd
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Close