Digitalization

Digitalisering

Nieuwe technologische ontwikkelingen (social, mobile, cloud, analytics, internet of things, etc.) en digital “savvy” customers hebben een grote impact op alle aspecten van onze business. We zijn op weg naar een volledig connected society, technologisch gedreven, internationaal met een veelheid aan data-uitwisseling. Disruptive innovators, startups treden toe tot de markt en challengen bestaande business-modellen. Onze wet- en regelgeving, economie en sociale instituties staan onder druk.

Ambitie

Onze ambitie is om focus aan te brengen in de grote (maatschappelijke en economische) trends en technologische ontwikkelingen die van invloed zijn op de organisaties die lid zijn van het CIO Platform Nederland en onze samenleving. Dat willen we doen door onze ervaringen en kennis te delen en CIO's te inspireren met betrekking tot de belangrijkste trends en technologische ontwikkelingen. Namens de leden van het CIO Platform Nederland willen wij actief bijdragen aan de opinievorming en (politieke) besluitvorming in Nederland en daarbuiten.

De technologische ontwikkelingen zorgen voor meer transparantie, aanwezigheid van informatie en nieuwe mogelijkheden in 'big data' analytics. Binnen het CIO Platform Nederland verbinden we de kennis van deze nieuwe technologieën en creëren we samen nieuwe business- en verdienmodellen.

Samenwerking

Om de impact van de technologische ontwikkelingen op onze business goed te kunnen begrijpen en deze technologiën goed in te zetten werken we samen met het wetenschappelijk onderwijs, start-ups en scale-ups. 

Actueel

Events

 1. Op dinsdag 20 maart 2018 in Bunnik

  Themasessie 'De weg van de Digitale Transitie'
  • Digitalization
 2. Op donderdag 22 maart 2018 in Leidschendam

  Kick-off meeting Business Innovation & IT
  • Digitalization
 3. Op dinsdag 17 april 2018 in Heerlen

  Bijeenkomst CEG Agile/Scrum
  • Digitalization
Close