Tijd voor een nieuw potje Elevator-gamen

Tijd voor een nieuw potje Elevator-gamen

20160927 Nieuw level Game Groot.jpgwoensdag 28 september 2016

Het level 'Datalekken' is nu beschikbaar!

Het nieuwste level (met de titel “het is persoonlek”) is beschikbaar in de update van de Elevator Game app! Datalekken zijn één van de meest voorkomende privacy issues van deze tijd. Naast de nieuwe wetgeving over de melding van datalekken, geldt ook hier dat alerte medewerkers het verschil maken. Daarom hebben de deelnemers aan de Elevator Game besloten dat het thema Privacy onderdeel is geworden van de laatste release.

Vaak staat men er niet bij stil, maar allerlei persoonlijke data kan in verkeerde handen tot veel problemen leiden. Met het doorlopen van dit level worden de spelers weer bewust van facetten die men tegen komt op de werkplek. Wederom een spel waarbij men flink moet puzzelen en samenwerken om de Elevator te bereiken.

Onder het thema Privacy is nu het level 'Datalekken' ontwikkeld en beschikbaar. Het volgende level onder dit thema zal zijn 'Identiteitsfraude'.

Klik hier voor meer informatie over hoe de Elevator game de awareness van medewerkers voor informatiebeveiliging vergroot.

« Terug

Close