Ron van Kemenade (ING Bank) CIO of the Year 2016!

Ron van Kemenade (ING Bank) CIO of the Year 2016!

20161130 CIODAY.jpgwoensdag 30 november 2016

Genomineerde leden: Hendrik Jan Smaal (Heijmans), Ron van Kemenade (ING Bank), Michel van Hout (Transavia) en Teun van der Vorm (ANWB).

Gisteren heeft Ron na een intensief voortraject de CIO of the Year Award 2016 gewonnen. Dit jaar waren 4 CIO’s van de leden van het CIO Platform Nederland hiervoor genomineerd. Alle genomineerden voldeden aan het thema ‘Breakthrough!’.

Ron van Kemenade heeft zich met name weten te onderscheiden door te laten zien dat ING met de Agile end-to-end transformatie perfect aansluit bij de veranderende wereld en het centraal zetten van de klant. Deze implementatie reikt over de grenzen van IT en zet de relatie tot de business in ander perspectief.

De uitreiking van deze prestigieuze award was de afsluiting van 2 dagen CIODAY2016. Binnen het centrale thema ‘Breakthrough’ zijn we als CIO’s bijgepraat over de actuele onderwerpen binnen ons werkgebied. De pre-conference, waarvan wij mede organisator waren, gaf ons de gelegenheid om met elkaar in debat te gaan. Hierbij hebben we op pittige stellingen discussies gevoerd rondom de thema’s als strategische informatie beveiliging, de impact van robotisering en nieuwe business modellen vanuit de digitale disruptie. Naast het inhoudelijke programma bood CIODAY2016 de CIO’s alle gelegenheid om hun netwerk te versterken.

« Terug

Close