Samenwerken tegen Cybercrime

Samenwerken tegen Cybercrime

20170516 Nieuwsbericht BNR fragment cybercrime.jpgdinsdag 16 mei 2017

Vandaag werd onze voorzitter Marcel Krom (CIO PostNL) op BNR Nieuwsradio bevraagd op dit onderwerp, in aanloop naar één van de grootste internationale cybersecurity conferenties: de One Conference op 16 en 17 mei 2017 in het World Forum Den Haag.

Nederlandse bedrijven moeten onderling beter gaan samenwerken om cyber aanvallen tegen te gaan. Dit punt komt aan de orde op de One Conference, één van de grootste internationale cybersecurity conferenties.

Onze voorzitter Marcel Krom (CIO PostNL) gaf een kleine reactie in aanloop naar de One Conference, over het samenwerken van bedrijven. Bedrijven werken in een keten samen en deze gehele keten moet veilig zijn. Het samenwerken beperkt zich niet alleen tot de bedrijven onderling, maar ook tussen het bedrijfsleven en de overheid. Er moet gesproken worden over het komen naar een balans, waarin wordt gekeken naar kwetsbaarheden, hoe te publiceren over kwetsbaarheden en hoe de informatie deling kan worden verbeterd. Voor kleinere bedrijven moet er een Digital Trust Center komen. 

Luister het gehele fragment hier terug. 

« Terug

Close