Praktische kennis over cyberveiligheid in één publicatie

Praktische kennis over cyberveiligheid in één publicatie

20181018 Publicatie cybersecurity waar begin je.jpgdonderdag 18 oktober 2018

Voor iedere ondernemer die wel eens denkt 'ik moet misschien ook iets aan cybersecurity doen, maar waar begin ik?' Download dan nu de publicatie en doe er jouw voordeel mee.

Wij zetten ons actief in om de cyberveiligheid bij onze leden én heel Nederland te verhogen. Dit doen wij bijvoorbeeld door met CISO’s werkzaam bij onze leden op regelmatige basis kennis uit te wisselen, structureel zitting te nemen in de Cyber Security Raad en onze leden te laten oefenen met een crisis situatie door het spelen van een Cybersecurity Awareness Oefening.

De kennis die wij zelf ‘in huis’ hebben is door ons gebundeld in de publicatie Cybersecurity: waar begin je? En wat valt er verder nog te doen? Deze publicatie dient als inspiratie document voor organisaties die minder capaciteit hebben om over cyberveiligheid na te denken, maar hier wél graag mee aan de slag willen. De publicatie vat de learnings uit de dagelijkse praktijk van onze leden rondom veiligheidsmaatregelen op een eenvoudige manier samen. Geschikt voor iedereen die denkt ‘ik moet misschien ook eens iets aan cybersecurity doen, maar waar begin ik?’.

Deze publicatie sluit aan op de 'Cyber Health Check' (die afgelopen september door de accountancy-sector is gepresenteerd). Doel van deze check is het onderwerp cyberveiligheid meer op het netvlies krijgen bij mkb-ondernemers. De kleinste incidenten kunnen bij mkb-bedrijven een gevaar vormen voor het voortbestaan van het bedrijf, maar heeft ook impact op de veiligheid van heel Nederland.

Download de publicatie hier en doe er vandaag nog jouw voordeel mee!

« Terug

Close