Nieuw jaar, vernieuwde website!

Nieuw jaar, vernieuwde website!

20190117 Nieuwe website NL.pngmaandag 21 januari 2019

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een vernieuwing van onze website. Doel: ons gezicht voor de buitenwereld beter laten aansluiten op onze identiteit.

Op de Jaardag 2018 presenteerden we ons nieuwe logo. Hieraan vooraf ging een traject over onze identiteit: Wat is ons bestaansrecht? Wat is onze waarde voor de leden? Wat zijn onze USP’s?

Dit bracht ons terug naar de kern: wij zijn een netwerk organisatie, dé vereniging voor de CIO/CDO, hun ‘peers’ en IT-professionals van grote gebruikers van digitale technologie in Nederland. Het platform verbindt de leden, waardoor in vertrouwen kennis en ervaring wordt gedeeld en de leden worden versterkt in hun digitale transformatie.

Toen dit eenmaal helder was, bleek een aanpassing in huisstijl en logo noodzakelijk, die beter weergeeft wie wij zijn: een betrouwbare en professionele vereniging, met een informeel karakter.  

Met de vernieuwing van onze website is de laatste stap in de herijking van onze identiteit volbracht: ons gezicht voor de buitenwereld sluit nu aan op wie wij zijn.

De vernieuwde website:

  • Is geheel in nieuwe huisstijl
  • Geeft duidelijk weer wie wij zijn en op welke thema’s wij acteren
  • Is heringedeeld en heeft nu een duidelijke flow voor bezoekers
  • Is toegespitst op potentiële leden

Ontdek www.cio-platform.nl nu snel!

« Terug

Close