Nieuwe bestuursleden Rikky van Osch, Claudia de Andrade - de Wit en Raimond Voermans bij CIO Platform Nederland

Nieuwe bestuursleden Rikky van Osch, Claudia de Andrade - de Wit en Raimond Voermans bij CIO Platform Nederland

2019-11-07 Netwerkdiner Prorail Bestuursleden.pngmaandag 11 november 2019

Op 7 november heeft het CIO Netwerkdiner bij Henk Bothof, CIO ProRail plaatsgevonden. Er is veel waarde, kennis en ervaring uitgewisseld. Daarnaast namen enkele bestuursleden afscheid en werden hun opvolgers benoemd.

Deze middag namen Marcel Krom (PostNL), Jan van de Wouw (Royal IHC) en Hendrik Jan Smaal (Heijmans) als bestuursleden van het CIO Platform Nederland formeel afscheid. Tegelijkertijd zijn hun opvolgers in de personen van Rikky van Osch (ONVZ, penningmeester), Claudia de Andrade - de Wit (Port of Rotterdam, Thema Information Security) en Raimond Voermans (Marel, Thema Vendor Relations) benoemd. Samen met Teun van der Vorm (DPG Media, Thema Digitalization), Rik Farenhorst (Transavia, thema Transformation) en Arthur Govaert (Radboudumc, voorzitter) vormen zij het 6-koppig bestuur van het CIO Platform Nederland.

Namens de leden van onze vereniging danken wij de oud-bestuursleden hartelijk voor de waardevolle inzet van de afgelopen jaren en wensen we de nieuwe bestuursleden veel succes en plezier toe!

« Terug

Close