Het eerste half jaar van 2020 | CIO Platform Nederland in cijfers

Het eerste half jaar van 2020 | CIO Platform Nederland in cijfers

2020-07-06 Infographic nieuwbericht.png06 juli 2020

Een terugblik op twee bewogen kwartalen van 2020. Ondanks de uitdagende omstandigheden, kunnen we met trots terugkijken op alle sessies die georganiseerd zijn. In totaal hebben in de eerste helft van 2020, wel 740 deelnemers onze 58 events bijgewoond!

Een terugblik op twee bewogen kwartalen van 2020. CIO Platform Nederland staat voor Verbinden, Versterken en Vertrouwen. Uit de feedback op onze sessies en vooral uit onderstaande cijfers blijkt dat dit goed gelukt is. Ondanks de uitdagende omstandigheden. We kunnen met trots terugkijken op alle sessies die zijn georganiseerd. 

2020-07-06 Infographic Q1-Q2 2020.png

In totaal hebben in de eerste helft van 2020, 740 deelnemers 58 events bijgewoond! 
Deze hoge cijfers zijn met name toe te schrijven aan de extra activiteiten rondom de 1,5 meter economie. Met bijeenkomsten van het CIO Action Team, het Operational Team en 4 webinars. Andere speciale events waren 3 diners, toen het nog kon. Zo waren we in Woerden, voor Finance governance gesprekken, was het een Netwerkdiner bij Randstad en zaten we met de 5e editie van het RvB-CIO Innovatie diner letterlijk aan tafel bij Schiphol.

Wat hebben we nog meer gedaan? 
Dit jaar geen feestelijke Jaardag, maar wel tezamen met het bestuur en een pro-actieve jaarfeestcommissie de online party ‘Stay Strong’ georganiseerd. Waar we konden rekenen op een geweldige opkomst van CxO’s. Ook kwamen onze Kennisgroepen (CEG’s) en CIO Committees (CC's) met regelmaat samen. Waarbij de CEG Management Support koploper is met aantal deelnemers. Van geheel andere orde zijn events die plaats vinden in bestuurlijke setting, sessies voor werkgroepen of bijeenkomsten in internationaal verband waarin het CIO Platform Nederland als belangenbehartiger optreedt.

WhatsApp-groepen 
Met veel succes om snel informatie en antwoorden op hulpvragen uit te wisselen met peers, faciliteert het CIO Platform Nederland diverse WhatsApp-groepen. Leden met een account kunnen zich aanmelden voor de diverse groepen die nu actief zijn. 

Meer events deze zomer!
Omdat alles er anders uitziet, blijven we deze zomer doorgaan met de organisatie van virtuele bijeenkomsten en webinars. Leden die willen sparren met peers kunnen een e-mail sturen naar bureau@cio-platform.nl. Met veel plezier faciliteren wij een waardevolle bijeenkomst. Juist nu, together we stay strong!

« Terug

Close