Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst CxO's regio Den Haag 's-Gravenhage
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Den Haag.

  06 jun
 2. Bijeenkomst CC Vendor Relations
  • Vendor Relations

  Vendor Relations is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  12 jun
 3. Jaardag CIO Platform Nederland Nieuwegein
  • General

  Jaarlijkse feestdag voor alle actief betrokkenen in onze vereniging, met plenaire presentaties, workshops, innovatiemarkt en diner. 

  19 jun
 4. Netwerkdiner PostNL Nieuwegein
  • General

  De netwerkdiners zijn exclusief toegankelijk voor CIO's/CDO's van lidorganisaties. Het programma wordt samengesteld door de CIO/CDO waar we te gast zijn en geeft een inkijkje in diens IT-organisatie, discussietafels vinden plaatsen en verenigingszaken passeren het programma. Ter afsluiting is er een informeel diner.

  02 jul
 5. Bijeenkomst CxO's regio Rotterdam Rotterdam
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Rotterdam.

  05 jul
 6. Bijeenkomst CEG HR Management
  • Labour Market & Education

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Hoe trek je IT talent aan? Hoe begeleid je medewerkers naar een volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste medewerkers voor de toekomst?

  17 sep
 7. Bijeenkomst CEG Agile/Scrum
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar Agile werken? Hoe krijgen we de business mee? Hoe werkt Agile over de hele keten? Hoe ga je om met de nieuwe rol van de managementlaag? Hoe wordt de toegevoegde waarde gemeten van de teams?

  26 sep
 8. Bijeenkomst CC Labour market & Education
  • Labour Market & Education

  Labour market & Education is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  01 okt
 9. Bijeenkomst CEG Innovation & IT
  • Digitalization

  IT professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Innovation & IT deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals; hoe komen innovaties tot stand? Wie is in de lead? Waar ligt de verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je de uitvoering? Deelnemers aan deze sessie zijn architecten (enterprise, lead, domein), innovatiemanagers en informatiemanagers.

  03 okt
 10. Bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Information Security deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  08 okt
Close