Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement 's-Gravenhage
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: hoe bepaal je de waarde van programma's en projecten (vooral het IT aspect), KPI definities, methodologieën (zoals MSP), de dialoog tussen business en IT, hoe monitor je de voortgang van projecten in relatie tot strategische doelen en het verkrijgen van inzicht uit bronnen en de impact van wijzigingen.

  05 nov
 2. Bijeenkomst CC Digitalization
  • Digitalization

  Digitalization is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  14 nov
 3. Bijeenkomst CEG Management Support
  • General

  De CIO Experience Group Management Support bestaat uit de managementassistenten van onze CIO leden. Ze ontmoeten elkaar tweemaal per jaar en de bijeenkomsten bestaan altijd uit een rondleiding bij het bedrijf en een interactief deel waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.

  19 nov
 4. Bijeenkomst CEG Microsoft
  • Vendor Relations

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring over diverse actuele onderwerpen die spelen omtrent Microsoft zoals; contracten, licenties, audits, AVG, DPIA, exit, Cloud etc.

  21 nov
 5. CIODAY 2019 "GET THE JOB DONE" Amsterdam
  • Digitalization

  Dit jaar al weer de 15e editie CIODAY; het jaarlijkse netwerk event met inzichten en inspiratie voor CIOs, CDOs and CTOs met als thema “get the job done”!

  25 nov
Close