Events agenda

Wil jij ook deelnemen aan een event?

En werk jij bij één van onze leden?

Events agenda

 1. RvB-CIO Innovatiediner Utrecht
  • General

  Tijdens het RvB-CIO Innovatiediner delen CIO's en diens meest betrokken RvB-lid kennis over hoe je innovatie en digitalisering aanpakt en de governance daarvan organiseert op Board-niveau.

  13 mei
 2. Bijeenkomst CC Vendor Relations
  • Vendor Relations

  Vendor Relations is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  14 mei
 3. Bijeenkomst CEG Information Security
  • Information Security

  IT professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. De CEG Information Security deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: cyber crime, privacy, het creëren van awareness en hoe om te gaan met datalekken. 

  14 mei
 4. Bijeenkomst CC Information Security Utrecht
  • Information Security

  Information Security is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  21 mei
 5. Bijeenkomst CC Digitalization
  • Digitalization

  Digitalization is één van onze vier hoofdthema’s. Ieder thema kent een vaste club CIO’s uit onze achterban die zitting hebben in een CIO Committee (CC) en 3-4 keer per jaar samenkomen om de onderwerpen te bespreken die van belang zijn voor de gehele vereniging.

  23 mei
 6. Bijeenkomst CEG Portfoliomanagement
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: hoe bepaal je de waarde van programma's en projecten (vooral het IT aspect), KPI definities, methodologieën (zoals MSP), de dialoog tussen business en IT, hoe monitor je de voortgang van projecten in relatie tot strategische doelen en het verkrijgen van inzicht uit bronnen en de impact van wijzigingen.

  28 mei
 7. Bijeenkomst CxO's regio Den Haag 's-Gravenhage
  • General

  Naast onze landelijke thematische bijeenkomsten organiseren we regionale bijeenkomsten voor onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt op CxO-niveau vertrouwelijk over diverse strategische zaken gesproken. Alleen voor CxO's uit de regio Den Haag.

  06 jun
 8. Jaardag CIO Platform Nederland Nieuwegein
  • General

  Jaarlijke feestdag voor alle actief betrokkenen in onze vereniging, met plenaire presentaties, workshops en diner. 

  19 jun
 9. Bijeenkomst CEG HR Management
  • Labour Market & Education

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Hoe trek je IT talent aan? Hoe begeleid je medewerkers naar een volgende uitdaging? Hoe vind je de juiste medewerkers voor de toekomst?

  17 sep
 10. Bijeenkomst CEG Agile/Scrum
  • Digitalization

  IT-professionals en vakspecialisten nemen deel aan Kennisgroep (CEG) bijeenkomsten. Deze CEG deelt kennis en ervaring op onderwerpen zoals: Wat betekent de verandering naar Agile werken? Hoe krijgen we de business mee? Hoe werkt Agile over de hele keten? Hoe ga je om met de nieuwe rol van de managementlaag? Hoe wordt de toegevoegde waarde gemeten van de teams?

  26 sep
Close