Meryem El Bouyahyaoui nieuw bestuurslid Diversity & Inclusion

Meryem El Bouyahyaoui nieuw bestuurslid Diversity & Inclusion

Meryem El Bouyahyaoui - CIBG - 2023maandag 15 mei 2023

CIO Platform Nederland verwelkomt Meryem El Bouyahyaoui (CIO van CIBG) als bestuurslid voor de portefeuille Diversity & Inclusion. Deze vacature ontstond met het vertrek van Britt van den Berg (tot voor kort CIO bij de SVB).

Onlangs is (schriftelijk) aan de Algemene Ledenvergadering bekendgemaakt dat een vacature is ontstaan in het bestuur van CIO Platform Nederland voor de portefeuille Diversity & Inclusion. Door het bestuur is Meryem El Bouyahyaoui (CIO van CIBG) benaderd en bereid gevonden om zich voor deze rol kandidaat te stellen. Ook aan andere leden is de mogelijkheid geboden zich te kandideren. Van die mogelijkheid heeft niemand gebruik gemaakt. Daarmee is per 1 mei 2023 Meryem toegetreden tot het bestuur van onze vereniging. We wensen haar veel succes en plezier toe in deze rol!

De vacature was ontstaan met het vertrek van Britt van den Berg, tot voor kort CIO bij de SVB, die in verband met het vertrek bij SVB en het aanvaarden van een nieuwe rol bij een leverancier, niet langer (bestuurs-)lid kan zijn bij onze vereniging. We danken Britt voor haar inspanningen in het op gang brengen van het thema D&I en wensen haar veel succes in haar nieuwe rol.

Bestuur CIO Platform Nederland

« Terug

Close