5 nieuwe leden: nog meer verbinden en versterken bij het CIO Platform Nederland!

5 nieuwe leden: nog meer verbinden en versterken bij het CIO Platform Nederland!

2019-09-30 5 Nieuwe leden.pngmaandag 23 september 2019

Het CIO Platform Nederland is er voor en door haar leden. Met de komst van nieuwe leden bieden we een breder pallet aan praktijk voorbeelden, ervaringen en (internationale) ontwikkelingen binnen de community.

We verwelkomen de CIO’s en hun teams vanuit:

  1. Avans Hogeschool 
  2. Den Hartogh Logistics
  3. EBN B.V. 
  4. Glencore Agriculture B.V.
  5. SPIE Nederland B.V. 

Vanuit de voordracht aan ons bestuur was een van de motivaties als volgt:
“Uit ervaring weet ik dat het goed zou zijn om “mijn” IT organisatie te laten aansluiten bij het CIO Platform Nederland. Dit lidmaatschap gaat ons mede helpen met het volwassen worden van de IT organisatie - de samenwerking met de business in allerlei vormen en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van mensen.”

Een ander aspect om lid te worden is dat men zich buiten de eigen sector oriënteert: Graag zou ik mijn netwerk uitbreiden met CIO's van buiten mijn sector; we staan voor grote beslissingen en ik heb behoefte aan het leren van en sparren met andere CIO’s die met vergelijkbare vraagstukken bezig zijn".

Cases uit de praktijk
Een van de succesfactoren van het CIO Platform Nederland is dat haar leden regelmatig gastheer zijn om hun praktijkcase te laten presenteren en elkaar onderling te inspireren op een veelvoud van actuele onderwerpen. Recent zijn dashboards vanuit Nutreco, Rabobank en RDW bediscussieerd; hebben we de ICT Office processen onderling vergeleken met die bij andere leden bij Schiphol, over innovatie labs bij Pon geleerd en transformaties bij GVB, Transavia en ABN AMRO geprogrammeerd.

We kijken er naar uit om de laatste maanden van 2019 weer veel leden te ontmoeten bij onze sessies en we vertrouwen er op dat de nieuwe leden zich snel thuis voelen en ook de waarde uit hun lidmaatschap gaan ervaren! Interesse om ook lid te worden? Lees meer over ons lidmaatschap op deze webpagina en/of stuur een e-mail naar bureau@cio-platform.nl voor meer informatie. 

« Terug

Close