Vacature beleidsmedewerker

Vacature beleidsmedewerker

2020-07-01 vacature beleidsmedewerker.pngmaandag 10 augustus 2020

Het CIO Platform Nederland is op zoek naar een beleidsmedewerker, om te helpen onze rol richting leden en in het maatschappelijke domein nog beter in te vullen.

<< Deze vacature is inmiddels vervuld >> 

De wereld is volop in verandering en digitale technologieën vormen een steeds grotere basis voor onze sociale en economische ontwikkeling. Grip houden op de snel ontwikkelende technologie, verwerking van grote hoeveelheden data en de juiste samenstelling van kennis en samenwerkingsvormen om daarmee om te gaan en zo de klant, burger, patiënt, leerling e.d. op een moderne manier te bedienen, is complex. Het omvormen van bestaande organisaties naar moderne versies van zichzelf gaat niet vanzelf. Wat helpt is om van vergelijkbare organisaties te leren hoe zij dat doen, waar ze tegenaanlopen en wat hun lessen zijn. Daar kun jij een bijdrage aan leveren als beleidsmedewerker bij dé vereniging van Chief Information Officiers, Chief Digital Officers en andere eindverantwoordelijken voor de digitale transformatie bij grote Nederlandse organisaties. 

Het CIO Platform Nederland bestaat in middels 15 jaar en groeit gestaag. Inmiddels telt onze vereniging ruim 130 leden. Onder invloed van de ongewone situatie als gevolg van covid-19 groeit de behoefte aan kennisuitwisseling binnen het netwerk sterk. Ook het aantal vragen van buitenaf over hoe de CIO’s en CDO’s aankijken tegen bepaalde ontwikkelingen neemt toe. Ten slotte neemt de samenwerking met collega’s in andere Europese landen toe, met als doel om krachten te bundelen voor de lobby naar de Europese Commissie en internationale leveranciers. Om al dit extra werk aan te kunnen en goed voorbereid onze rol te spelen richting onze leden en naar politiek en maatschappelijke organisaties toe namens onze leden, zijn we op zoek naar versterking voor ons bureau.

  • Ben jij sterk in het analyseren van ontwikkelingen in economie en maatschappij als gevolg van digitale technologie?
  • Zie jij kansen of risico’s en kun je die goed onder worden brengen zodat er gerichte actie uit ontstaat?
  • Vind jij het leuk om vanuit een breed netwerk de wensen, ervaringen en andere input op te halen en te verwerken tot een standpunt of best practise publicatie?

Dan ben jij misschien wel de beleidsmedewerker die we zoeken.
Lees hier verder voor de volledige vacaturetekst en procedure (Link is niet langer beschikbaar)

Is de vacture niet passend voor jou, maar ken je iemand die precies past op onze behoefte? Stuur dan alsjeblieft een link door naar dit bericht.

« Terug

Close