Over ons

Het CIO Platform Nederland is dé onafhankelijke vereniging van de eindverantwoordelijken voor digitalisering en/of ICT van private en publieke organisaties in Nederland.

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Het CIO Platform Nederland is dé onafhankelijke vereniging van de eindverantwoordelijken voor digitalisering en/of ICT van private en publieke organisaties in Nederland. Informatie-uitwisseling vindt plaats in onderlinge collegialiteit en vertrouwelijkheid.

Deelname criteria & kosten

  1. Organisaties zijn lid van het CIO Platform Nederland.
  2. Organisaties worden vertegenwoordigd door een persoon met de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor digitalisering en/of ICT van de organisatie op het hoogste niveau. Dit is nodig om het gewenste niveau van collegiaal overleg te waarborgen en de sterkst mogelijke bundeling van verantwoordelijkheid te krijgen.
  3. Een bedrijf/organisatie moet een omzet van ten minste € 500 miljoen per jaar en/of IT-budget van ten minste € 25 miljoen hebben. Overheid en gemeenten zijn niet aan deze criteria onderworpen. Het doel is om een goede balans in de samenstelling van de leden te houden en vergelijkbaarheid in onderwerpen.
  4. De eindverantwoordelijke voor de digitalisering en/of ICT kan bij sommige events van het CIO Platform Nederland niet worden vervangen.
  5. In overleg met het bestuur is een geschikte IT-expert toegestaan voor specifieke events.
  6. De events van het platform zijn alleen toegankelijk voor interne medewerkers van de leden.
  7. Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk of per e-mail uiterlijk één maand voor het nieuwe kalenderjaar ingediend worden.

Het CIO Platform Nederland kent contributiekosten:

  1. De jaarlijkse contributie is vastgesteld op € 5.000, = per organisatie (excl. BTW) en wordt jaarlijks door de leden vastgesteld. Dit omvat alle activiteiten voor de leden en de deelnemende medewerkers.

Word vandaag nog lid!

Sluit je aan en profiteer vandaag nog van de vele waardevolle voordelen

Lid worden
Relatie aanbodzijde.jpg
Close