Samen sparren voor CIO's in de zorg | Greenvillage Nieuwegein | 6 juni 2024

Samen sparren voor CIO's in de zorg | Greenvillage Nieuwegein | 6 juni 2024

2024-06-06  CIO’s zorgsector  Greenvillage Nieuwegein16 maart 2024

CIO Platform Nederland organiseert een bijeenkomst voor CIO’s van organisaties die een rol spelen in de zorg, van UMC’s en ziekenhuizen tot aanbieders van langdurige zorg, op de jaardag van het platform.

Alle organisaties die een rol spelen in de zorg worden uitgenodigd deel te nemen aan deze verkennende bijeenkomst. Doel is om elkaar te leren kennen, te delen wat er speelt en te identificeren hoe en op welke onderwerpen de CIO’s en/of hun organisaties nauwer kunnen samenwerken.

Op initiatief van KlaasJan Renema, CIO Jeroen Bosch Ziekenhuis, worden CIO’s van alle organisaties die een rol spelen in de zorg uitgenodigd deel te nemen aan deze verkennende bijeenkomst. Doel is om elkaar te leren kennen, te delen wat er speelt en te identificeren hoe en op welke onderwerpen de CIO’s en/of hun organisaties nauwer kunnen samenwerken.  

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 juni a.s. van 10.00-11.30u  bij Green Village, te Nieuwegein. Aansluitend kunnen leden van CIO Platform Nederland deelnemen aan de Jaardag op dezelfde locatie.

Aanmelden kan hier voor leden, of via een mail aan bureau@cio-platform.nl. Niet-leden die tot de doelgroep behoren kunnen hun verzoek tot deelname ook richting tot tot mailadres. We behouden ons het recht voor om mensen niet toe te laten tot de bijeenkomst.

« Terug

Close