Over ons

Het CIO Platform Nederland is dé onafhankelijke vereniging van de eindverantwoordelijken voor digitalisering en/of ICT van private en publieke organisaties in Nederland.

Organisatie

Ons Team

Het CIO Platform Nederland kent een eigen bestuur dat de strategische agenda en thema's bepaalt. Het bureau pakt deze thema's op en faciliteert de leden. De bewaking op de thema-activiteiten wordt uitgevoerd door een CIO Committee in samenspraak met het bestuur.

Bestuur

Arthur Govaert

(Radboudumc), voorzitter

Marcel Krom

(PostNL), lid

Teun van der Vorm

(ANWB), secretaris

Mirjam Verhoeven

(de Volksbank), lid

Jan van de Wouw

(Royal IHC), penningmeester

Hendrik-Jan Smaal

(Heijmans Nederland), lid

Sjourd Wijdeveld

(SHV Energy), lid

Bureau

Marloes van Willigenburg

Office Assistent

Marloes is verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en communicatie rondom alle bijeenkomsten, events en de interne en externe activiteiten van het platform. Daarnaast springt Marloes bij in alle lopende projecten

Lydia Nijhof-Kampman

Project- en eventcoördinator

Lydia is de project- en eventcoördinator van het CIO Platform Nederland. Ze is verantwoordelijk voor logistiek en communicatie binnen het platform, voor zowel interne als externe activiteiten. Daarnaast organiseert zij de Jaardag.

Janet Cadel

Programmacoördinator

Janet is programmacoördinator bij het CIO Platform Nederland. Zij coördineert activiteiten rondom diverse events voor CIO’s en hun peers, met focus op de thema’s 'Digitalization' en 'Information Security'.

Norbert Derickx

Operationeel directeur

Norbert is de operationeel directeur van het CIO Platform Nederland. Norbert regelt de activiteiten voor de CIO bijeenkomsten en andere activiteiten. Heeft namens het platform de domeinen 'Labourmarket & Education' en 'Vendor Relations' in portefeuille.

Ronald Verbeek

Algemeen directeur

Ronald ondersteunt het bestuur en is het verlengstuk van het bestuur naar de externe relaties op bestuurlijk en strategisch niveau. Heeft namens het platform de domeinen 'Digitalization', 'Information Security' en 'Relatie overheid en politiek' in portefeuille.

Close