Information Security

Information Security

Onze leden bepalen op welke thema's wij acteren. We werken aan een veilige, betrouwbare digitale business en samenleving.

Wij leggen de focus op:

  • Het vergroten van de kansen en mogelijkheden van producten en diensten met een sterke informatiebeveiliging op alle lagen van onze organisaties en in de samenleving.
  • Het stimuleren van awareness bij bestuurders, interne toezichthouders, medewerkers en het algemene publiek met betrekking tot de kansen en risico’s rondom informatiebeveiliging.
  • Bijdragen aan de activiteiten van de Cyber Security Raad, de overheid en derde partijen op gebied van informatiebeveiliging.

De nieuwe digitale wereld biedt veel kansen. Ook de afhankelijkheid en kwetsbaarheid nemen daarmee toe. Door samen te werken en informatie en kennis te delen worden we allemaal beter en veiliger en maken we van die bedreigingen nieuwe kansen. Daar werken we aan, zowel binnen het CIO Platform Nederland, als met de overheid en andere partijen daarbuiten.

Actueel

Upcoming event

  1. Crisismanagement oefening - open inschrijving

    28 januari 2019 in Schiphol

    Op zoek naar een interessante en effectieve crisismanagement oefening om te spelen binnen de eigen organisatie? Neem een voorproefje en neem deel aan deze open inschrijving Crisis management oefening. Ervaar zelf door mee te spelen wat deze oefening te bieden heeft die wij vanuit het CIO Platform Nederland aanbieden aan onze leden. 

Close